Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 142 / / 0
Grejpy mze o 10-20% poprawiłt faze, mysle ze musze sprobowac jesc przez caly dzien po jednym co 2-3h a pozniej aco rozlozone na kilka dawek bo tak czy siak mam slabe loty przy 900mg a tolerancji duzej nie mam bo 6 razy dopiero dexa probowalem ...
Jutro to też dziś, tyle ze jutro...
  • 310 / / 0
Nie polecam dodawać soku, gdy pierwszy raz zwiększymy dawkę (np. jeśli dotąd braliśmy 450mg, to nie polecam dodawać grejpa do 900). Nie znamy wtedy prawdziwej mocy samego dexa i możemy się nieźle zdziwić, gdy po "super-ekstra-hiper-ultra-master fazie" z grejpem, na następnym locie czujemy tylko znużenie.
Uwaga! Użytkownik Liczi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 406 / 2 / 0
czy zjedzenie jednego grejpa na pól godziny przed 450'ką daje zadowalające efekty?
  • 5299 / 104 / 0
Moim zdaniem najprostszą metodą jest zjeść i zobaczyć
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3248 / 3 / 0
pilleater pisze:
Moim zdaniem najprostszą metodą jest zjeść i zobaczyć
%-D
Wszystko zależy od smaku grejpa, im bardziej gorzki tym lepiej ;]
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Z tymbarka najlepszy ten niby 100%, najlepiej smakuje schłodzony bo ciepły to masakra. Poza tym pomaga przy zarzucaniu, nie mdli tak bardzo :)
Uwaga! Użytkownik vermin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3248 / 3 / 0
Z tego co wiem, grejpfruty nie wpływają na mdłości? W sumie wypowiedzieć się nie mogę, bo nigdy nie miałem mdłości na deksie, ale raczej się z taką informacją nie spotkałem. Można za to zaliczyć odruchy wymiotne podczas picia litrowego soku z własnych grejpów na raz, tego nie polecam, jeśli wcześniej wasza jama ustna nie przeżyła kodeiny, paracetamolu, czy benzydaminy ;] I mówię to serio poważnie, bo jeszcze przy dwóch szklankach na raz grejpów, idzie jako tako, ale trzecia i czwarta szklanka to nawet ja momentami wymiękam i muszę zapalić papierosa i przepłukać gardło, tak się zdarzyło z 10 razy, na kilkadziesiąt tripów z grejpami, ale jednak.
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Szczerze mówiąc nie pale, a soczek z grapefruita mi podchodzi ;D, tylko jeśli połykam magiczne tabletki. Ale gdybym tak pił na co dzień, to jest masakra! A jeśli chodzi o fazę to muszę przyznać że lekkie pierdolnięcie jest, niegdyś brałem 60, teraz jak popije 60 soczkiem to odlot, czasami siebie nie ogarniam. Już przy 30 czuje fazę jak po 60 ;D ( oczywiście popijając soczkiem )
Uwaga! Użytkownik vermin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / / 0
ja dzisiaj zapodam 600mg DXM+ 100mg avio a na jutro szykuje 1800 rozłożone na kilka razy do tego 150mg avio bez greypów bo w sumie to tak po dluzszych testach to mi sie nie oplaca bo jak mam dac 1kg grejpa to wole 1 pake wiecej i mam lepsze efekty... może w niedalekiej przyszłości kupie 30ml citroseptu bo niedrogo wychodzi za 40zl
btw ile citro idize zeby maxymalnie wzmocnić trip?
Jutro to też dziś, tyle ze jutro...
  • 2778 / 47 / 0
Maleczny pisze:
btw ile citro idize zeby maxymalnie wzmocnić trip?
Jednorazowo? No, te 100 kropli to już hardkor pełną gębą. W sumie 50 i tak już mocno daje się we znaki.

A jak ma być naprawdę maksymalnie, to pijesz te 50 codziennie aż ci się nie skończy buteleczka, potem robisz dwudniowy ciąg i po czwartym wrzucie... witaj sigmo. %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.