Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 142 / / 0
Grejpy mze o 10-20% poprawiłt faze, mysle ze musze sprobowac jesc przez caly dzien po jednym co 2-3h a pozniej aco rozlozone na kilka dawek bo tak czy siak mam slabe loty przy 900mg a tolerancji duzej nie mam bo 6 razy dopiero dexa probowalem ...
Jutro to też dziś, tyle ze jutro...
  • 310 / / 0
Nie polecam dodawać soku, gdy pierwszy raz zwiększymy dawkę (np. jeśli dotąd braliśmy 450mg, to nie polecam dodawać grejpa do 900). Nie znamy wtedy prawdziwej mocy samego dexa i możemy się nieźle zdziwić, gdy po "super-ekstra-hiper-ultra-master fazie" z grejpem, na następnym locie czujemy tylko znużenie.
Uwaga! Użytkownik Liczi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 405 / 2 / 0
czy zjedzenie jednego grejpa na pól godziny przed 450'ką daje zadowalające efekty?
  • 5299 / 104 / 0
Moim zdaniem najprostszą metodą jest zjeść i zobaczyć
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3248 / 3 / 0
pilleater pisze:
Moim zdaniem najprostszą metodą jest zjeść i zobaczyć
%-D
Wszystko zależy od smaku grejpa, im bardziej gorzki tym lepiej ;]
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Z tymbarka najlepszy ten niby 100%, najlepiej smakuje schłodzony bo ciepły to masakra. Poza tym pomaga przy zarzucaniu, nie mdli tak bardzo :)
Uwaga! Użytkownik vermin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3248 / 3 / 0
Z tego co wiem, grejpfruty nie wpływają na mdłości? W sumie wypowiedzieć się nie mogę, bo nigdy nie miałem mdłości na deksie, ale raczej się z taką informacją nie spotkałem. Można za to zaliczyć odruchy wymiotne podczas picia litrowego soku z własnych grejpów na raz, tego nie polecam, jeśli wcześniej wasza jama ustna nie przeżyła kodeiny, paracetamolu, czy benzydaminy ;] I mówię to serio poważnie, bo jeszcze przy dwóch szklankach na raz grejpów, idzie jako tako, ale trzecia i czwarta szklanka to nawet ja momentami wymiękam i muszę zapalić papierosa i przepłukać gardło, tak się zdarzyło z 10 razy, na kilkadziesiąt tripów z grejpami, ale jednak.
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Szczerze mówiąc nie pale, a soczek z grapefruita mi podchodzi ;D, tylko jeśli połykam magiczne tabletki. Ale gdybym tak pił na co dzień, to jest masakra! A jeśli chodzi o fazę to muszę przyznać że lekkie pierdolnięcie jest, niegdyś brałem 60, teraz jak popije 60 soczkiem to odlot, czasami siebie nie ogarniam. Już przy 30 czuje fazę jak po 60 ;D ( oczywiście popijając soczkiem )
Uwaga! Użytkownik vermin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / / 0
ja dzisiaj zapodam 600mg DXM+ 100mg avio a na jutro szykuje 1800 rozłożone na kilka razy do tego 150mg avio bez greypów bo w sumie to tak po dluzszych testach to mi sie nie oplaca bo jak mam dac 1kg grejpa to wole 1 pake wiecej i mam lepsze efekty... może w niedalekiej przyszłości kupie 30ml citroseptu bo niedrogo wychodzi za 40zl
btw ile citro idize zeby maxymalnie wzmocnić trip?
Jutro to też dziś, tyle ze jutro...
  • 2777 / 36 / 0
Maleczny pisze:
btw ile citro idize zeby maxymalnie wzmocnić trip?
Jednorazowo? No, te 100 kropli to już hardkor pełną gębą. W sumie 50 i tak już mocno daje się we znaki.

A jak ma być naprawdę maksymalnie, to pijesz te 50 codziennie aż ci się nie skończy buteleczka, potem robisz dwudniowy ciąg i po czwartym wrzucie... witaj sigmo. %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.