Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
jednak podtrzymuję swoją teorię dot. jednego razu
u mnie był 1, a potem kilka następnych w krótkim odstępie czasu
i było rewelacyjnie dobrze!
mimo to nie poleciałam znowu po towar
chociaż miałam wielką ochotę
nie mam już tej naiwnej wiary, że się nie uzależnię
zreszta z tą teorią 1 razu chodziło mi bardziej o to, że jeśli się człowiekowi wmówi, że po jednym razie znowu wróci do ciągu, to on gdy huknie raz, to juz nie przestaje. po prostu ten jeden raz jest taką magiczną granicą, po przekroczeniu której nie ma się do czego wracać.
oczywiscie zycze ci zebys sie w to znowu nie wjebywala =]
A tak przy okazji, po ile jest w katowicach braun, .... dobry ? jest jeszcze duzo kompotu tam czy kazdy kto kupuje przezucil na bronzowe ?
BGO: do ktorego miasta jezdziliscie, duzo hajsu wam za to kasowali..... daaaawno to bylo ?
koda nie jest na recke w aptece, robisz eksrakcje z antidolu lub thicodinu i tyle, mnie to nie sieka
JA MAM INNE PYTANKO do starszyh wyjadaczy co myslicie o METHOCARBOMALU I IPPORELU?
wystyka na skreta bo niedlugo przestaje sie detoksowac ?
bo w innym temacie czytalem jak to ktos chodzil i dopiero mu w 9 dali kodę :P
mnie o nia nie pytali
jak jestes sfierzak w opiatowych motywach to wez sobie zrob eksrakcje z dwoch opakowan antidolu to powinno cie wytrzepac :-O nie jedz lepiej w calosci bo maja duzo paracetamolu a ten jak wiadomo zle wplywa na brzuszek
dziwi mnie tylko to, ze jedni piszą, że jest na receptę, a inni piszą, że ich nie pytają o recki......
imo dokladnie przeczytalem tematy z kodeiną ]
Antidol15 jest bez recepty.
Antidol20Pro jest na receptę, aczkolwiek czasem sprzedają bez. Jak się jest stałym klientem to też bez :-p
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.