Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1674 / 106 / 0
Pjaq pisze:
EKSUDIPRODZEKTU pisze:
Tylko SNIFF %-D Za niesamowity wjazd. A co do kwestii technicznych, to Breivik ma racje - wez se pan rure wyceluj w sluzowke a nie do gardla jak jakas kurwa tirowka!
Żartujesz sobie? "Tylko SNIFFF (..) niesamowity wjazd." ? Tylko i.v. niesamowity wjazd. Ludzie, którzy sniffuja ta substancje nie maja pojęcia jaki owa substancja ma potencjał i piszą teksty w stylu "Tylko SNIFF". To bardzo niesmaczny żart i ignorancja,
Masz racje, ale wziales pod uwage zdrowie ?
Cos kosztem czegos.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1674 / 106 / 0
3 i na koniec ulubiny klef :)
Chloride has been proven necessary for serotonin molecule transport through hSERT, but it
may simply be binding at an allosteric site and not actually transported across the
membrane with sodium and serotonin (De Felice, 2016). More future experiments are
needed to truly understand chloride’s distinct role at the monoamine transporters.

Czy mi sie wydaje czy oni nadal do konca nie rozumieja zasady dzialania chloru na ser?

wiecej jak i zrodlo w tym temacie
post2278696.html#p2278696
moze ktow tu odpowie...
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 224 / 11 / 0
Wyjaśnij różnice w szkodliwości 4-CMC sniff vs i.v. bo nie rozumiem.
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 280 / 20 / 0
Wiecie co, niemiłosiernie mnie irytuje to, że jak się obudzę po maratonie z klefem to mnie łeb boli jakby miał zaraz wybuchnąć
  • 100 / 11 / 0
Dziwisz się? Pisząc, że coś was boli zapominacie, że ćpacie analogi jakiś dopalaczów, które też są wzorowane na innych, więc to chyba normalne, że mogą pojawić się w 50% jakieś skutki uboczne... A jak nie zaraz to za pare lat. To, że Cię głowa boli nie powinno być zaskoczeniem, dobrze chociaż tyle Cie boli, mnie po nocach z 3cmc napierdalały obie przegrody w nosie jakby je ktoś kwasem zlał i miałem skóre podrażnioną oraz przełyk przez następne dni i byłem świadomy, że tak będzie bo to toksyczne jak dla mnie, ale wiadome - ćpało się. Jaki jest powód, że akurat głowa? TEGO Ci nie powiem ale jestem pewien, ze to gówno Ci zaszkodziło jeżeli inmych czynników nie znalazleś.
  • 195 / 6 / 0
Analogi i te substancje juz od lat 1950 powstawaly i u nas te na odchudzanie tez.
Takze 4cmc i innr to odswiezone zapomniane lub porzucone na rzecz czegos innego substancje chemiczne.
  • 0 / / 0
randomuser118 pisze:
Nikt nie pusci czegos co zabije
Lykacie klamstwa policji jak pelikany.
myślę, że jest dużo osób co wypuszcza toksyczny towar, bo jest tani w produkcji i sprzedaje się dobrze. fakt - nie zabija. ale większość żeby w dużych dawkach może doprowadzić do zabicia, więc tak długo jak ktoś jest mądry w używaniu tych rzeczy to masz rację

A ja do was mam pytanie. Miał ktoś z was kiedykolwiek po mniej-wiecej 1g nocnego ciągu (oral 2 razy po 400 i raz sniff), że gdy poszedł spać to miał jakieś pojebane sny? Takie jeszcze męczące, niż zjazd. Ja np wczoraj po takiej nocce, położyłem się spać, a o 8 rano się budzę, nie potrafię się ruszyć. Wszystko jest zamazane, gdy zrobie jakiś ruch to jakby mnie "cofało" i nie mogę się uwolnić, jakby coś mnie trzymało. Ciężko oddycham i po paru chwilach takiego szarpania się ze samym sobą się budzę <--- bo to wszystko tam to był taki dziwny realistyczny sen. A wiem, że to sen, a nie coś na prawdę (jak pierwotnie myślałem), bo np raz mi się zdarzyło że chciałem podnieść komórkę która leżała obok głowy i sprawdzić godzine, ale mnie tak jak wyżej opisałem tak jakby "cofało" i nie mogłem tego zrobić, a stąd wiem że to sen, bo komórka była po drugiej stronie pokoju, więc niemożliwe że to było realistyczne.
I takie przeżycia są przerażające, dlatego po ciągach się często boje iść spać (mimo że 1g to mało, a czasami jak wale nawet więcej to nic mi nie ma)

Macie jakiekolwiek pojęcie czym takie coś może być spowodobane?
  • 195 / 5 / 0
Po klefie mam tak, że pierdzieli mi się akomodacja w oczach.
To normalne? Miał ktoś tak?
  • 1664 / 301 / 0
Bardzo przyjemnie było po podaniu dojapnym 450mg 4-CMC ^_^ Może dlatego, że zmiksowany Klonazolam zbił ewentualne negatywne efekty działania, ale ta kombinacja działała jak metkat-light - podbita empatia, energia i zero zjazdu. Tylko te palące gardło na początku...
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1674 / 106 / 0
nie rozumiem tego mixowania ketonow z benzo...
jeszcze na tyle przyjemnych serotogenikow.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.