Od siebie mogę polecić bardzo ciepły prysznic / kąpiel tuż przed.
Inna, skuteczniejsza opcja to domieszka "pyłku", jeśli ktoś kolekcjonuje. Z waporyzatora to polecają metodą na kanapkę, czyli w środku, ale ja preferuję zmieszać z suszem. Mam wrażenie, że dużo lepiej to działa w sensie przepływu powietrza.
Ale nic nie pobije godziny biegania przed, ciepłego prysznica i wspominanej już mieszanki. Mózg wytwarza endokanabinoidy (działają relaksująco, uspakajająco i przeciwbólowo), które znakomicie uzupełniają się z kanabinoidami.
27 listopada 2025dejotrusza pisze: Zdecydowanie polecam 40/50g kakao ceremonialnego na 30/40 minut przed paleniem. Ogromne rozluznienie, skupienie, uziemienie, szczęście. Zdecydowanie warto
28 listopada 2025jezus_chytrus pisze: Muszę kiedyś spróbować tego kakao. Rozumiem, że to ceremonialne to chodzi o to, że w pełni naturalne?
03 grudnia 2025AleksIznowic pisze: Tak tylko z porad które słyszałem ostatnio, ktoś lekko spryskiwał zebraną roślinę olejkami z THC-p, zeby mocniej "kopało" ale dalej było jak naturalne THC, nie jestem pewien co do efektywności sposobu ale słyszałem dobre rzeczy.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.