Od siebie mogę polecić bardzo ciepły prysznic / kąpiel tuż przed.
Inna, skuteczniejsza opcja to domieszka "pyłku", jeśli ktoś kolekcjonuje. Z waporyzatora to polecają metodą na kanapkę, czyli w środku, ale ja preferuję zmieszać z suszem. Mam wrażenie, że dużo lepiej to działa w sensie przepływu powietrza.
Ale nic nie pobije godziny biegania przed, ciepłego prysznica i wspominanej już mieszanki. Mózg wytwarza endokanabinoidy (działają relaksująco, uspakajająco i przeciwbólowo), które znakomicie uzupełniają się z kanabinoidami.
27 listopada 2025dejotrusza pisze: Zdecydowanie polecam 40/50g kakao ceremonialnego na 30/40 minut przed paleniem. Ogromne rozluznienie, skupienie, uziemienie, szczęście. Zdecydowanie warto
28 listopada 2025jezus_chytrus pisze: Muszę kiedyś spróbować tego kakao. Rozumiem, że to ceremonialne to chodzi o to, że w pełni naturalne?
03 grudnia 2025AleksIznowic pisze: Tak tylko z porad które słyszałem ostatnio, ktoś lekko spryskiwał zebraną roślinę olejkami z THC-p, zeby mocniej "kopało" ale dalej było jak naturalne THC, nie jestem pewien co do efektywności sposobu ale słyszałem dobre rzeczy.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.