Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2024 / 334 / 0
Z ssri ja biorę paroksetynę i nie widzę podbicia. Szkoda, że nic nie podbija działania marihuany tak mocno, doraźnie, natychmiast i zawsze 100% skutecznie jak alkohol. Wystarczy 1-2 piwa. Dopaminowy rush wzmocniony kanabinoidowym hajem jeszcze więcej dopaminy. Lubiłem używać alk w tym celu jak piłem.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 42 / 10 / 0
Zdecydowanie polecam 40/50g kakao ceremonialnego na 30/40 minut przed paleniem. Ogromne rozluznienie, skupienie, uziemienie, szczęście. Zdecydowanie warto
  • 12674 / 2454 / 0
Muszę kiedyś spróbować tego kakao. Rozumiem, że to ceremonialne to chodzi o to, że w pełni naturalne?
Od siebie mogę polecić bardzo ciepły prysznic / kąpiel tuż przed.
Inna, skuteczniejsza opcja to domieszka "pyłku", jeśli ktoś kolekcjonuje. Z waporyzatora to polecają metodą na kanapkę, czyli w środku, ale ja preferuję zmieszać z suszem. Mam wrażenie, że dużo lepiej to działa w sensie przepływu powietrza.
Ale nic nie pobije godziny biegania przed, ciepłego prysznica i wspominanej już mieszanki. Mózg wytwarza endokanabinoidy (działają relaksująco, uspakajająco i przeciwbólowo), które znakomicie uzupełniają się z kanabinoidami.
  • 797 / 142 / 0
Waleriana nieźle podbija THC, uspokaja, tylko tabletki nie płyn na spirytusie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.