Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2021 / 334 / 0
Z ssri ja biorę paroksetynę i nie widzę podbicia. Szkoda, że nic nie podbija działania marihuany tak mocno, doraźnie, natychmiast i zawsze 100% skutecznie jak alkohol. Wystarczy 1-2 piwa. Dopaminowy rush wzmocniony kanabinoidowym hajem jeszcze więcej dopaminy. Lubiłem używać alk w tym celu jak piłem.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 40 / 10 / 0
Zdecydowanie polecam 40/50g kakao ceremonialnego na 30/40 minut przed paleniem. Ogromne rozluznienie, skupienie, uziemienie, szczęście. Zdecydowanie warto
  • 12674 / 2454 / 0
Muszę kiedyś spróbować tego kakao. Rozumiem, że to ceremonialne to chodzi o to, że w pełni naturalne?
Od siebie mogę polecić bardzo ciepły prysznic / kąpiel tuż przed.
Inna, skuteczniejsza opcja to domieszka "pyłku", jeśli ktoś kolekcjonuje. Z waporyzatora to polecają metodą na kanapkę, czyli w środku, ale ja preferuję zmieszać z suszem. Mam wrażenie, że dużo lepiej to działa w sensie przepływu powietrza.
Ale nic nie pobije godziny biegania przed, ciepłego prysznica i wspominanej już mieszanki. Mózg wytwarza endokanabinoidy (działają relaksująco, uspakajająco i przeciwbólowo), które znakomicie uzupełniają się z kanabinoidami.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.