Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 340 / 52 / 0
Widać że próg drgawkowy jest cechą mocno osobniczą. Ja na pierwszy raz styczności wrzuciłem 1 gram tramadolu łamiąc tabletki w ustach bo miałem sr (wiem to skończony idiotyzm i brak odpowiedzialności) ale nie miałem nawet małych drgawek tylko swędzenie. Na dodatek nie miałem podkładki z żadnego benzo. Pytanie do starych wyjadaczy. Po jakim czasie stosowania trampka w dawce około 400 mg przy odstawce ct mogą pojawić się ostre objawy odstawienne? I drugie pytanie : Po ile mg ciąć dawki z pułapu około 0,5 g żeby łagodnie odstawić?
  • 92 / 11 / 0
Szukam leku, który pozwoli mi przetrwać pogrzeb, który mam w przyszłym tygodniu. Czy tramadol się nada? Nigdy go nie 'ćpałem', kiedyś przypadkowo na ból zęba jak wziąłem dwa na raz (nie pamiętam ile mg) to potem faktycznie czułem się inaczej, a nawet 'przyjemnie' %-D Jakbym dwie tabletki rano wziął to jest szansa, że przetrwam ten dzień? Musze być chociaż trochę świadomy, dlatego benzo mi odpadają bo działają 0-1, albo nic albo sen. Chodzi mi tylko, żeby nie ryczeć cały dzień. Biorę buspiron, niby tam jakaś interakcja jest, ale raczej mnie nie zabije?
Annie Crawford is an FBI Agent. She is a mentally disturbed woman who constantly sees hallucinations. She is suffering from bipolar disorder, and takes excessive amounts of Lunatrix and is extremely paranoid
  • 340 / 52 / 0
Na pogrzeb chcesz ładować tramadol? Moim zdaniem totalnie nie ten target prochów. Benzo nie działa zero-jedynkowo. Poprostu nie potrafisz dawki odpowiednio dostosować do oczekiwanych efektów. Jak weźmiesz 0,25 mg alprazolamu to nic ci się nie stanie a pogrzeb spokojnie przeżyjesz. Jak będzie napięcie rosnąć to zrób dorzutkę kolejne 0,25 mg. alpra wchodzi w ciągu kilkunastu minut więc powinieneś poczuć ulgę po kilku chwilach. A trampka schowaj na inne okazje. Ty potrzebujesz anksjolityka a nie działania p/bólowego. Pozdro i powodzenia na ceremonii pogrzebowej. Dasz radę! A tak na marginesie, ze swoimi emocjami też się warto zmierzyć i na trzeźwo podjąć jakąś refleksje i wyciągnąć wnioski. Na proszkach możesz o tym zapomnieć. Ale to tylko moje zdanie. Sorry za oftop
  • 633 / 154 / 0
trampek na pogrzebie, jeśli ktoś nie ma wyrobionej tolerki? Słabo, może wjechać tak, że z zadowoleniem zacznie się słowotok, jaka to wspaniała osoba od nas odeszła itd. ale z podbitym ku górze nastrojem, jak się odezwiesz, to mogą patrzeć jak na dziwadło.
To kapryśna substancja i często nie da się przewidzieć "przed" co tak naprawdę nam zaoferuje.
  • 1930 / 191 / 0
@zolpi dla mnie już benzo nie mają działania rekreacyjnego. Tyle ich w życiu zjadłem, do takich dawek dochodziłem, że po prostu nie wychodzi ich działanie ponad efekt terapeutyczny.

A objawy odstawienne po benzo to koszmar. Wiadomo, wszystko zależy od czasu brania i dawek, ale jak się człowiek czasem ocknie, że czas odstawić to zaczyna się problem. Tyle razy to przechodziłem, a mimo wszystko nadal zdarzy mi się powtórzyć. Ale na szczęście już nie tak hardkorowo jak kiedyś.
Take DXM and Be Happy
  • 340 / 52 / 0
Pytanie : Będę wdzięczy za odpowiedź. Walę od około czterech/pięciu dni tramadol po około 400 mg na dobę (wieczorem przed snem). Narkotyczne działanie zostało wyczerpane. Tolerancja poszła w górę a ja nie chce podbijać dawki. Chcę odstawić całkowicie bez redukcji. Czy dostanę skręta?
  • 904 / 175 / 0
A jak myślisz? Jakbyś chlał 5dni to też byś miał objawy odstawienne. Może nie będzie to pełna pizda ale swoje odcierpisz. Wszystko co bierzesz w ciągu powoduje skręta.
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 340 / 52 / 0
Nie porównuj do chlania. Zawsze można zrobić redukcję i są leki które wspomagają proces odstawianie i zmniejszają cierpienie spowodowane objawami odstawiennymi. To tak ogólnie. A jak to jest w przypadku tramadolu to nie wiem dlatego pytam
  • 92 / 11 / 0
^up
dziękuję bardzo za wyjaśnienie, tak jak pisałem, nie brałem tego nigdy po coś innego niż przeciwbólowo. Myślałem, że może się sprawdzić, ale już wiem, że nie. Jeszcze raz dzięki.
Annie Crawford is an FBI Agent. She is a mentally disturbed woman who constantly sees hallucinations. She is suffering from bipolar disorder, and takes excessive amounts of Lunatrix and is extremely paranoid
  • 2 / / 0
200 mg tramadol + z 250 ml whiskey da jakiś efekt ?
Zablokowany
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.