Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
10 lipca 2021furyofpatientman pisze: Duzo zalezy czy tez dobrze rozkruszyles czy nie
Dzięki koledzy za pomoc
10 lipca 2021kiedyslatalem pisze:Eee, wszędzie przy kruszeniu była wzmianka, że trampek w postaci retard - tabletki o wydłużonym czasie wchłaniania. Na moim Skudexie nie ma żadnego takiego info więc łykam bez rozkruszania. No ale następnym razem spróbuję. Spodziewać się intensywniejszej i krótszej fazy, czy bez znaczenia skoro nie retard?10 lipca 2021furyofpatientman pisze: Duzo zalezy czy tez dobrze rozkruszyles czy nie
Dzięki koledzy za pomoc![]()
Ale skudexe odradzam do cpanoa. Szkoda nerek.
11 lipca 2021krzychv pisze: Ujmę to tak
Poznałem oxy. Piękna młoda, zgrabna, inteligenta kobieta w kwiecie wieku.
Potem poznałem tramadol
Starą zrzędliwa kurwe której nikt by palcem nie dotknął. Jeśli zakochałeś się w oxy to nie ma opcji ze tramadol zrobi na tobie jakiekolwiek wrażenie (krople 4g).
Dziękuję, pozdrawiam
nie ma opcji ze tramadol zrobi na tobie jakiekolwiek wrażenie (krople 4g)."
Ameryki nie odkryłeś.
Dziękuję, pozdrawiam
12 lipca 2021porkchop pisze:" jeśli wjebałeś się w mocne opio to11 lipca 2021krzychv pisze: Ujmę to tak
Poznałem oxy. Piękna młoda, zgrabna, inteligenta kobieta w kwiecie wieku.
Potem poznałem tramadol
Starą zrzędliwa kurwe której nikt by palcem nie dotknął. Jeśli zakochałeś się w oxy to nie ma opcji ze tramadol zrobi na tobie jakiekolwiek wrażenie (krople 4g).
Dziękuję, pozdrawiam
nie ma opcji ze tramadol zrobi na tobie jakiekolwiek wrażenie (krople 4g)."
Ameryki nie odkryłeś.
Dziękuję, pozdrawiam
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.