Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 13 / / 0
10 lipca 2021furyofpatientman pisze:
Duzo zalezy czy tez dobrze rozkruszyles czy nie
Eee, wszędzie przy kruszeniu była wzmianka, że trampek w postaci retard - tabletki o wydłużonym czasie wchłaniania. Na moim Skudexie nie ma żadnego takiego info więc łykam bez rozkruszania. No ale następnym razem spróbuję. Spodziewać się intensywniejszej i krótszej fazy, czy bez znaczenia skoro nie retard?
Dzięki koledzy za pomoc :skret:
  • 88 / 19 / 0
10 lipca 2021kiedyslatalem pisze:
10 lipca 2021furyofpatientman pisze:
Duzo zalezy czy tez dobrze rozkruszyles czy nie
Eee, wszędzie przy kruszeniu była wzmianka, że trampek w postaci retard - tabletki o wydłużonym czasie wchłaniania. Na moim Skudexie nie ma żadnego takiego info więc łykam bez rozkruszania. No ale następnym razem spróbuję. Spodziewać się intensywniejszej i krótszej fazy, czy bez znaczenia skoro nie retard?
Dzięki koledzy za pomoc :skret:
Kruszenie nie-retardów dla mnie bez sensu. Tabletka zwykła i tak się pewnie szybko rozpuszcza, max pewnie z 10 min, w postaci rozkruszonej pewnie szybciej, ale czy ma to sens ? Szybciej cię pewnie trzepnie ale czy bardziej to bym się nie spodziewał. Jak dla mnie trampek ma działać na długość a nie na moc. Żeby mocniej walnęło trzeba więcej wziąć a nie rozkruszać. Z resztą jak chcesz to spróbuj i napisz co z tego wyszło. Ja bym sie szału nie spodziewał raczej.
  • 349 / 102 / 0
Jak jesz dużo tabletek na raz to kruszenie i rozpuszczenie w wodzie ma sens. Inaczej moga się w.ogle nie rozpuścić. Rzadkie ale możliwe. Niektóre suple z magnezem w chujowej postaci przelaruja przez p.pok w formie niezmienionej xd.

Ale skudexe odradzam do cpanoa. Szkoda nerek.
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 184 / 25 / 0
W środę idę do rodzinnego. Mam nadzieję że wysępie cokolwiek z tramadolem 🤤 Dobrą gadkę już mam, wiem co i jak mówić, natomiast boję się czy to wyjdzie :/
  • 349 / 102 / 0
Rodzinni to najgorszy temat. Możesz powiedzieć że masz kamicę i właśnie kamień schodzi i nic innego nie pomaga, a w szpitalu dawali to w formie instant czyli 20x50mg. Mimo że według wytycznych tak się nie powinno, tak robią w szpitalach. Jak ketonal, dexak nie pomaga to może chociaż Dorotkę xd
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 632 / 119 / 0
Ujmę to tak
Poznałem oxy. Piękna młoda, zgrabna, inteligenta kobieta w kwiecie wieku.
Potem poznałem tramadol
Starą zrzędliwa kurwe której nikt by palcem nie dotknął. Jeśli zakochałeś się w oxy to nie ma opcji ze tramadol zrobi na tobie jakiekolwiek wrażenie (krople 4g).
Dziękuję, pozdrawiam
:tabletki:
  • 184 / 25 / 0
@szufladziarz bo mi o skoliozę chodzi dosyć zaawansowaną. Myślę powiedzieć coś tego typu " Ból mnie ogranicza nie tylko przy pracy która po 12 godzinach jest nie do zniesienia. Tak jak Pani doktor już mówiła, zacząłem chodzić na rehabilitację, lecz na razie żadnych efektów nie ma. Dexak czy mimesil nie znosi bólu. Ponadto jestem jedynym mężczyzną w domu i tu też trzeba się rodziną zaopiekować, w domu też są obowiązki, których nie raz przez ból nie jestem w stanie wykonać. Ostatnio w pracy znajomy polecił mi dorete i bardzo mi pomogła, byłem w stanie normalnie funkcjonować. " No i tylko tą gadkę trochę podszlifuje i myślę że będzie dobrze. :)
  • 262 / 100 / 0
11 lipca 2021krzychv pisze:
Ujmę to tak
Potem poznałem tramadol
Starą zrzędliwa kurwe której nikt by palcem nie dotknął. Jeśli zakochałeś się w oxy to nie ma opcji ze tramadol zrobi na tobie jakiekolwiek wrażenie (krople 4g).
Dziękuję, pozdrawiam
" jeśli wjebałeś się w mocne opio to
nie ma opcji ze tramadol zrobi na tobie jakiekolwiek wrażenie (krople 4g)."
Ameryki nie odkryłeś.
Dziękuję, pozdrawiam
  • 633 / 154 / 0
Za to jak ktoś ma profil bardziej pod MDMA, to trampek jest nutką nostalgii, której na próżno szukać w rzeczach twardszych.
Wyznaję zasadę, że opio ma napędzać, a po czasie może także zobojętniać, a nie że cały dzień leżymy pod kocykiem :)
  • 632 / 119 / 0
12 lipca 2021porkchop pisze:
11 lipca 2021krzychv pisze:
Ujmę to tak
Potem poznałem tramadol
Dziękuję, pozdrawiam
" jeśli wjebałeś się w mocne opio to
nie ma opcji ze tramadol zrobi na tobie jakiekolwiek wrażenie (krople 4g)."
Ameryki nie odkryłeś.
Dziękuję, pozdrawiam
Nie odmawiam, nie zaprzeczam. Też nie liczyłem na dużo, ale chociaż na cokolwiek
:tabletki:
Zablokowany
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.