Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 757 / 114 / 0
spokojnie i na luzie, możesz zjeść całego tabsa, popić wódą i browarem a następnego dnia jechać autem

w sumie najwieksza wada tej substancji to, że słabo się sprawdza jako trip killer na bada, wolno wchodzi i jest subtelna

a tak poza tym najlepsze rc-benzo ever imo
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 184 / 7 / 0
22 lipca 2024Ćbvn pisze:
Ogarniam w pracy po nocce na fu, mimo że nie mam już nic w worku, pytanie czy po flubro też ogarnę... Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc, koledzy 💚💚

Doświadczenie na tego typu maszynach mam kilku letnie i czuje się w pracy jak ryba w wodzie, lecz wolę wiedzieć, na co się piszę.
Nie rób tak, po prostu.
  • 2255 / 384 / 0
Jeżeli przelicznik jest taki sam jak bromazepamu to 4 mg to jest mała ilość.
  • 216 / 12 / 0
Siemanko. Co myślicie o mixie tego z DCK? Lub z kratomem?
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 2394 / 653 / 0
Co jest wg was silniejsze : 1 niebieska tabletka flubromazepamu ( nie pamietam ile to ma mg ) czy 1 zielona tabsa klonazolamu - 0.6 ??

w sensie w którym przypadku łatwiej o zerwany film i rozpierdol?
  • 2394 / 653 / 0
Ile czasu to 3ma ?? [ proszę scalić]
  • 5792 / 1188 / 43
26 lipca 2024WujekMorda pisze:
Co jest wg was silniejsze : 1 niebieska tabletka flubromazepamu ( nie pamietam ile to ma mg ) czy 1 zielona tabsa klonazolamu - 0.6 ??

w sensie w którym przypadku łatwiej o zerwany film i rozpierdol?
Zazwyczaj sprzedawają to w dawkach 8 mg.
Według mnie klonazol bije na głowę wszystko.
Kiedyś kupowałem go w blotterach po 0,5mg.
Bo bałem sie tabsów.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2394 / 653 / 0
Potwierdzam. Po 8mg Flubromka sie czuje naprawde przyjemnie i czilowo zaś po 0.6 clonazolamu padłem do snu i zerwał mi się film xD
  • 443 / 13 / 0
@WujekMorda działa dlugo, 24h spokojnie, o ile się nie mylę to jakoś 48h
  • 2394 / 653 / 0
ja pierdole co za kosmiczny narkotyk ten flubromazepam. zjadłem ok 10 tej i cały czas czuję działanie z takim samym natężeniem.... A mówią że klony i alpra to szczyt benzo-góry-lodowej !!! Mylą się !!! Taki clonazolam i flubromek to są dopiero Benzo-Potwory xD Nie dziwię się że są zbanowane i nie dostaniemy ich na recke.
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.