Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 184 / 7 / 0
22 lipca 2024Ćbvn pisze:
Ogarniam w pracy po nocce na fu, mimo że nie mam już nic w worku, pytanie czy po flubro też ogarnę... Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc, koledzy 💚💚

Doświadczenie na tego typu maszynach mam kilku letnie i czuje się w pracy jak ryba w wodzie, lecz wolę wiedzieć, na co się piszę.
Nie rób tak, po prostu.
  • 2280 / 394 / 0
Jeżeli przelicznik jest taki sam jak bromazepamu to 4 mg to jest mała ilość.
  • 216 / 12 / 0
Siemanko. Co myślicie o mixie tego z DCK? Lub z kratomem?
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 2394 / 654 / 0
Co jest wg was silniejsze : 1 niebieska tabletka flubromazepamu ( nie pamietam ile to ma mg ) czy 1 zielona tabsa klonazolamu - 0.6 ??

w sensie w którym przypadku łatwiej o zerwany film i rozpierdol?
  • 2394 / 654 / 0
Ile czasu to 3ma ?? [ proszę scalić]
  • 5801 / 1193 / 43
26 lipca 2024WujekMorda pisze:
Co jest wg was silniejsze : 1 niebieska tabletka flubromazepamu ( nie pamietam ile to ma mg ) czy 1 zielona tabsa klonazolamu - 0.6 ??

w sensie w którym przypadku łatwiej o zerwany film i rozpierdol?
Zazwyczaj sprzedawają to w dawkach 8 mg.
Według mnie klonazol bije na głowę wszystko.
Kiedyś kupowałem go w blotterach po 0,5mg.
Bo bałem sie tabsów.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2394 / 654 / 0
Potwierdzam. Po 8mg Flubromka sie czuje naprawde przyjemnie i czilowo zaś po 0.6 clonazolamu padłem do snu i zerwał mi się film xD
  • 444 / 13 / 0
@WujekMorda działa dlugo, 24h spokojnie, o ile się nie mylę to jakoś 48h
  • 2394 / 654 / 0
ja pierdole co za kosmiczny narkotyk ten flubromazepam. zjadłem ok 10 tej i cały czas czuję działanie z takim samym natężeniem.... A mówią że klony i alpra to szczyt benzo-góry-lodowej !!! Mylą się !!! Taki clonazolam i flubromek to są dopiero Benzo-Potwory xD Nie dziwię się że są zbanowane i nie dostaniemy ich na recke.
  • 3 / / 0
Witam, specjalnie przypomniałem sobie hasło na maila by coś napisać o tej substancji. Od stycznia biorę benzo, na początku afobam, potem Xanax, potem bromazolam i teraz zamówiłem sobie flubromazepam. Stosuje bromazolam 3-6mg dziennie wieczorem na sen i lęki. W piątek o 18 wziąłem 8mg tego gówna, 0 fazy, na drugi dzień (wczoraj) czułem się jak na zwale cały dzień i dopadały mnie lęki, dzisiaj jest niedziela, obudziłem się dalej w takim samym chujowym stanie.. szczerze odradzam i dziwię się, że ktoś to poleca i bierze dawki po 30mg... A propos, czy mogę dzisiaj wziąć choć jedną tabletkę bromazolamu 3mg? Czy będę żyć? Chce zniwelować te flubro, chce się normalnie przespać.. proszę o odpowiedź
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).