22 lipca 2024Ćbvn pisze: Ogarniam w pracy po nocce na fu, mimo że nie mam już nic w worku, pytanie czy po flubro też ogarnę... Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc, koledzy
Doświadczenie na tego typu maszynach mam kilku letnie i czuje się w pracy jak ryba w wodzie, lecz wolę wiedzieć, na co się piszę.
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
w sensie w którym przypadku łatwiej o zerwany film i rozpierdol?
26 lipca 2024WujekMorda pisze: Co jest wg was silniejsze : 1 niebieska tabletka flubromazepamu ( nie pamietam ile to ma mg ) czy 1 zielona tabsa klonazolamu - 0.6 ??
w sensie w którym przypadku łatwiej o zerwany film i rozpierdol?
Według mnie klonazol bije na głowę wszystko.
Kiedyś kupowałem go w blotterach po 0,5mg.
Bo bałem sie tabsów.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.