Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 128 / 7 / 0
Ale ja nie chce robić tego w celu naćpania się, gdybym chcial sie naćpać to nie mam problemu z dostępem do substancji służących temu celowi. Poprostu szukam jakiejś alternatywy bo efekt terapii bupropionem jest słaby pomimo, ze i tak z 14 z antydepresantow, które dotyczas stosowałem pomaga mi najwięcej w dłuższej perspektywie. Nie próbowałem nigdy moklobemidu a seligelinie dałem druga szanse i zobaczymy czy bedzie lepsza niz bupropion, dzisiaj zaczalem brac seligiline bupropion zaprzestalem brać dwa dni temu sertraline 5-6 dni temu. Jedyne co to fakt ze nie potrzebnie wogule zaczynałem brac sertraline wiedząc że niedługo rozpocznę branie selegiliny.
  • 2076 / 266 / 0
17 grudnia 2025Detronizator2 pisze:
@pekaes @nCuX Drodzy panowie, z cały szacunkiem, ale czy was aby przypadkiem nie pojebało?
Ja rozumiem, że są gusta i guściki, ja lubię ostre jedzenie choć niezbyt potrafię wskazać kiedy odczuwam przyjemność. Rozumiem, że można lubić, dajmy na to, bielunia, albo upijać się i budzić się wymiotując z kacem. Nikt nikomu niczego nie powinien zabraniać, cytując kazika
"Więc jeszcze seta, znakomicie,
Padniemy, ale zgódźmy się,
Że z tylu różnych dróg przez życie,
Każdy ma prawo wybrać źle...".
Ja naprawdę rozumiem, że to jest sport, passja i hobby. I że jak każda porządna pasja wymaga oddania i poświęceń, nie zawsze będzie przyjemnie i w ogóle.
26 listopada 2025pekaes pisze:
Chyba nie powinno byc problemu zwłaszcza ze biore ją dopiero 5dni i w niskiej dawce.
Ale to nie brzmi jakbyś wiedział co robisz. jest od chuja substancji i miksów które oferują dużo, dużo więcej i przy okazji można je łączyć bez obecności księdza, a i testamentu nie trzeba wcześniej pisać.
Po prostu odpuść sobie ten miks. To już lepiej metaanabol sobie suplementuj, chodząc na siłkę powinieneś wtedy dostać podobne działania na dopaminę.

Ten mix nie jest bezpieczny i nie nadaje się do codziennego użytku i użytkownik pekas o tym wie dokładnie.
Jako boster przy deadlinie sprawdził mi się idealnie ale o tym już było na forum. I nie tylko ja takiego mixu używałem.
  • 128 / 7 / 0
Już skończyłem paczkę seligiliny i tym razem coś tam fajnie wpływała na mój stan zwłaszcza gdy łączyłem ją z bupropionem 150mg, jednego dnia połączyłem ją z tentinem i tu byłem pozytywnie zaskoczony bo potrzebowałem 3x mniej tentinu niż zwykle by działał, a i samo działanie połączenia tych dwóch było bardziej mi odpowiadające niż samego tentinu ponieważ czułem więcej energii i napędu z minusów odniosłem wrażenie, że miałem dluzszszy zjazd psychiczny niż gdybym użył samego tentinu.
  • 5 / / 0
A czy można łączyć z Moklobemidem? ew. jest to jakaś alternatywa? Moim celem jest czuć się zaspokojony, bez głupich pomysłów :D Czyli innymi słowy od rana do wieczora spokojny jak Konfucjusz, że będę się czuł dobrze patrząc się nawet w ścianę.

bupropion tak działał ale tylko 5 dni max, potem to uczucie bycia kochanym znika a pojawia się surowa maniakalność, uprawianie sportów z gniewu a nie z przyjemności itp. Pęd jest ale zero przyjemności.

Dodam, że ze względu na stan fizyczny, 70% czasu leżę w łóżku codziennie, więc nie chcę nie wiadomo jakiego pobudzenia. Ostatnio zjadłem 2 clonazepamy i czułem się cudownie, miły dla muszki nawet byłem, a i grzecznie leżałem, gdy trzeba było przyjemnie się z domu wychodziło, okazało się że ja z lękiem 24/7 żyję :/
  • 2015 / 500 / 0
No to selegilina nie jest tym czego szukasz. Bo ona zwiększa głównie dopaminę i noradrenalinę, więc stymuluje. Może moklobemid bardziej by się sprawdził bo on głównie seretoninę podbija. Tylko tam już diety trzeba pilnować bo interakcje z jedzeniem potrafią być niebezpieczne. W sumie przy Seganie też trzeba, ale dopiero przy wysokich dawkach jak traci selektywność i zaczyna być IMAO-A, a nie tylko B.
  • 5 / / 0
@KapitanAizen moklobemid jak wszedłem na 600mg to przestał mi się podobać, coś nerwowy byłem trochę a teraz nie działa wcale, dziś rano zapodałem 150mg przegryzionego bupropionu i jest okej, ciało fajnie wspólpracuje dobry trening zrobiłem, natomiast szukam czegoś co usunie ataki agresji i gniewu.

Wiesz, na mnie 300mg moklo działało turbo nasennie, ale nie młot a raczej ciepłe przytulenie i okrycie kocykiem. Selegilina w takim razie >raczej odpada. Mi osobiście bardzo dobrze się funkcjonuje za dnia na lekach nasennych, cały blister zolpidemu ledwo mnie rusza, kiedyś traciłem pamięć a teraz filmy dokumentalne oglądam zaciekawiony, ale nie mam dostępu do tego stałego i to już mordownia trochę... Pół buteleczki hydroksyzyny nie działa wcale. Dziennie 600-900mg pregabaliny zawsze. (też już jej nie czuję)
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu

Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.