Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 125 / 7 / 0
Ale ja nie chce robić tego w celu naćpania się, gdybym chcial sie naćpać to nie mam problemu z dostępem do substancji służących temu celowi. Poprostu szukam jakiejś alternatywy bo efekt terapii bupropionem jest słaby pomimo, ze i tak z 14 z antydepresantow, które dotyczas stosowałem pomaga mi najwięcej w dłuższej perspektywie. Nie próbowałem nigdy moklobemidu a seligelinie dałem druga szanse i zobaczymy czy bedzie lepsza niz bupropion, dzisiaj zaczalem brac seligiline bupropion zaprzestalem brać dwa dni temu sertraline 5-6 dni temu. Jedyne co to fakt ze nie potrzebnie wogule zaczynałem brac sertraline wiedząc że niedługo rozpocznę branie selegiliny.
  • 1978 / 258 / 0
17 grudnia 2025Detronizator2 pisze:
@pekaes @nCuX Drodzy panowie, z cały szacunkiem, ale czy was aby przypadkiem nie pojebało?
Ja rozumiem, że są gusta i guściki, ja lubię ostre jedzenie choć niezbyt potrafię wskazać kiedy odczuwam przyjemność. Rozumiem, że można lubić, dajmy na to, bielunia, albo upijać się i budzić się wymiotując z kacem. Nikt nikomu niczego nie powinien zabraniać, cytując kazika
"Więc jeszcze seta, znakomicie,
Padniemy, ale zgódźmy się,
Że z tylu różnych dróg przez życie,
Każdy ma prawo wybrać źle...".
Ja naprawdę rozumiem, że to jest sport, passja i hobby. I że jak każda porządna pasja wymaga oddania i poświęceń, nie zawsze będzie przyjemnie i w ogóle.
26 listopada 2025pekaes pisze:
Chyba nie powinno byc problemu zwłaszcza ze biore ją dopiero 5dni i w niskiej dawce.
Ale to nie brzmi jakbyś wiedział co robisz. jest od chuja substancji i miksów które oferują dużo, dużo więcej i przy okazji można je łączyć bez obecności księdza, a i testamentu nie trzeba wcześniej pisać.
Po prostu odpuść sobie ten miks. To już lepiej metaanabol sobie suplementuj, chodząc na siłkę powinieneś wtedy dostać podobne działania na dopaminę.

Ten mix nie jest bezpieczny i nie nadaje się do codziennego użytku i użytkownik pekas o tym wie dokładnie.
Jako boster przy deadlinie sprawdził mi się idealnie ale o tym już było na forum. I nie tylko ja takiego mixu używałem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.