17 grudnia 2025Detronizator2 pisze: @pekaes @nCuX Drodzy panowie, z cały szacunkiem, ale czy was aby przypadkiem nie pojebało?
Ja rozumiem, że są gusta i guściki, ja lubię ostre jedzenie choć niezbyt potrafię wskazać kiedy odczuwam przyjemność. Rozumiem, że można lubić, dajmy na to, bielunia, albo upijać się i budzić się wymiotując z kacem. Nikt nikomu niczego nie powinien zabraniać, cytując kazika
"Więc jeszcze seta, znakomicie,
Padniemy, ale zgódźmy się,
Że z tylu różnych dróg przez życie,
Każdy ma prawo wybrać źle...".
Ja naprawdę rozumiem, że to jest sport, passja i hobby. I że jak każda porządna pasja wymaga oddania i poświęceń, nie zawsze będzie przyjemnie i w ogóle.Ale to nie brzmi jakbyś wiedział co robisz. jest od chuja substancji i miksów które oferują dużo, dużo więcej i przy okazji można je łączyć bez obecności księdza, a i testamentu nie trzeba wcześniej pisać.26 listopada 2025pekaes pisze: Chyba nie powinno byc problemu zwłaszcza ze biore ją dopiero 5dni i w niskiej dawce.
Po prostu odpuść sobie ten miks. To już lepiej metaanabol sobie suplementuj, chodząc na siłkę powinieneś wtedy dostać podobne działania na dopaminę.
Ten mix nie jest bezpieczny i nie nadaje się do codziennego użytku i użytkownik pekas o tym wie dokładnie.
Jako boster przy deadlinie sprawdził mi się idealnie ale o tym już było na forum. I nie tylko ja takiego mixu używałem.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.