17 grudnia 2025Detronizator2 pisze: @pekaes @nCuX Drodzy panowie, z cały szacunkiem, ale czy was aby przypadkiem nie pojebało?
Ja rozumiem, że są gusta i guściki, ja lubię ostre jedzenie choć niezbyt potrafię wskazać kiedy odczuwam przyjemność. Rozumiem, że można lubić, dajmy na to, bielunia, albo upijać się i budzić się wymiotując z kacem. Nikt nikomu niczego nie powinien zabraniać, cytując kazika
"Więc jeszcze seta, znakomicie,
Padniemy, ale zgódźmy się,
Że z tylu różnych dróg przez życie,
Każdy ma prawo wybrać źle...".
Ja naprawdę rozumiem, że to jest sport, passja i hobby. I że jak każda porządna pasja wymaga oddania i poświęceń, nie zawsze będzie przyjemnie i w ogóle.Ale to nie brzmi jakbyś wiedział co robisz. jest od chuja substancji i miksów które oferują dużo, dużo więcej i przy okazji można je łączyć bez obecności księdza, a i testamentu nie trzeba wcześniej pisać.26 listopada 2025pekaes pisze: Chyba nie powinno byc problemu zwłaszcza ze biore ją dopiero 5dni i w niskiej dawce.
Po prostu odpuść sobie ten miks. To już lepiej metaanabol sobie suplementuj, chodząc na siłkę powinieneś wtedy dostać podobne działania na dopaminę.
Ten mix nie jest bezpieczny i nie nadaje się do codziennego użytku i użytkownik pekas o tym wie dokładnie.
Jako boster przy deadlinie sprawdził mi się idealnie ale o tym już było na forum. I nie tylko ja takiego mixu używałem.
bupropion tak działał ale tylko 5 dni max, potem to uczucie bycia kochanym znika a pojawia się surowa maniakalność, uprawianie sportów z gniewu a nie z przyjemności itp. Pęd jest ale zero przyjemności.
Dodam, że ze względu na stan fizyczny, 70% czasu leżę w łóżku codziennie, więc nie chcę nie wiadomo jakiego pobudzenia. Ostatnio zjadłem 2 clonazepamy i czułem się cudownie, miły dla muszki nawet byłem, a i grzecznie leżałem, gdy trzeba było przyjemnie się z domu wychodziło, okazało się że ja z lękiem 24/7 żyję :/
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.