Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1969 / 222 / 0
herrfuhrer pisze:
Osobiście NIE polecam nawet dawek rzędu 3 mg mocnego, fluorowego kanna do jakichkolwiek stymulantów. Kiedyś, po zapaleniu 2-5(?) mg AM-2201 na 'uspokojenie' :nuts: po miksie etylofenidatu i 3mmc dostałem takiej tachykardii, iż myślałem, że wykituje - polecam dla miłośników kardio-fazy. Bez karwedilolu serio byłbym na pogotowiu, karetką.
Przez jakis rok zawsze dopalałem AM2201 do stuimsów jak chcialem sie uspokoić, nigdy nie zaobserwowałem problemów z sercem, ale tez nigdy specjalnie nie zwracałem na to uwagi. Jak po otwarciu ust osoba stojąca obok słyszy bicie naszego serca, znaczy ze jest niedobrze. Jak podczas lezenia człowiek podskakuje wraz z kazdym uderzeniem serca tez należy przystopować. To moje zasady, narazie mi wystarczają :)

Za to przestrzegam przed miksem alko + EF + alfa-pvp + AM-2201. Na wasze szczeście sami nie dacie rady zapodać sobie wspomnianego koktajlu w odpowiednio dużych (czyli skutecznych) dawkach, tutaj ktoś musi "pomóc". W niektórych momentach miks działa jak serum prawdy, nie można wymyślać kłamstw. Przez większosć czasu jest sie całkiem podatnym na sugestie, kazde. Do tego człowiek co chwile zapomina ostatnie wydarzenia, jego rzeczywistosć można kreowac na bierząco przeróżnymi sugestiami. Człowiek zaczyna dzialać jak robot, istota bez własnej woli, ktoś mówi zrób to, zrób tamto a człowiek pod wpływem to wykonuje. Straszny stan, nikomu nie życzę. Tak mozna nawet nakłonic kogoś do morderstwa i wcale nie trzeba czlowieka do tego namawiac. Osoba pod wpływem takiego miksu robi wszystko co się jej każe, przebłyski swiadomosci pojawiają sie rzadko i szybko mijaja, chwilę po takim przebłysku znów mozna człowiekiem władać. O ile "pacjent" taki miks przeżyje.

Aha, małe dawki alfy typu 5mg iv działaja niemal identycznie jak amfetamina, IMO całkiem przydatne do walki z sennością, brak nieogaru, euforii. Jak ktoś toleruje stymulanty oczywiście. Nie wiem jak bardzo musiałbym być naćpany, żeby przyjebać teraz alfę :)
  • 168 / / 0
gazyfikacja plazmy pisze:
Nie wiem jak bardzo musiałbym być naćpany, żeby przyjebać teraz alfę :)
Chyba jak długo trzeźwy, hehehe.
  • 95 / 1 / 0
Nie wiem jak można palić alfe z folii, zaraz po buszku zaczyna mnie boleć głowa :huh:
Muszę przyznać, że bardzo sceptycznie podchodziłem do opinii mówiącej o tym, że alfa dopiero po 3-4 zażywania robi się naprawdę fajna w odniesieniu do efektów z 1. lub 2. doby. Znacznie lepiej ^_^

jeśli Chrystus jest synem Boga, to alfa jest córką szatana
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888
  • 348 / 9 / 0
@up
rada na szybko - przepal najpierw folię "na sucho"
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 823 / 11 / 1
Albo vapuj z żarówy.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 400 / 4 / 0
po tym gównie mam kurewską wazokonstrykcje , można to jakoś zmniejszyć? :-/
kazik333@tutanota.com
  • 1322 / 18 / 0
Dobre pytanie i fakt vapo to zloo
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 195 / 2 / 0
W dziale zdrowie są jakieś porady odnośnie wazo. Nie wiem czy na dłuższą metę coś pomoże. Ja w zimę stosowałem termofor jako doraźny środek :P. Szczęście idzie lato i problem staje się mniej dokuczliwy, ale moje dłonie po zimie wyglądają strasznie :/
  • 47 / 1 / 0
Dużo pomaga benzo.
Ostatnio mixowałem alfe na podkładzie 4mg flubromazepamu i żadnych fizycznych skutków alfy nie poczułem a i działanie lepsze.
https://www.youtube.com/watch?v=i4FuPdMskeI
  • 3523 / 51 / 0
Wszyscy to waporyzujecie, a warto wziąć to doustnie ? Mam dużą tolerancję na metkata, 3 mmc przerobiłem 9 g ok, więc jakie dawki ? Dużo to gorsze od 3 mmc?
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...