15 stycznia 2018thcon22 pisze: A ja się naprawdę zastanawiam jak można uzależnić się od mety... być w ciągach kilkudniowych,miesięcznych nie mówiąc już o letnich. Sam biorę, ale zawsze po dwóch dniach mam serdecznie tego dość i czuję obrzydzenie na długi znowu czas. Stan tej chorej świadomości, totalnego porycia. I zawszę zrobie coś głupiego po tym...
15 stycznia 2018thcon22 pisze: A ja się naprawdę zastanawiam jak można uzależnić się od mety... być w ciągach kilkudniowych,miesięcznych nie mówiąc już o letnich. Sam biorę, ale zawsze po dwóch dniach mam serdecznie tego dość i czuję obrzydzenie na długi znowu czas. Stan tej chorej świadomości, totalnego porycia. I zawszę zrobie coś głupiego po tym...
U mnie to wyglada tak ze na fecie nigdy nie potrafię ciągu zrobić bo ile bym nie dociągnął czuje ta zwale i ze jestem zmęczony albo chociaz po prostu zle sie czuje i zawsze 1 dzień walenia i stop. Ale po meth zawsze robiłem ciągi nie małe bo waliłem w dzień, w noc potem przychodziła zwala a z meth jest tak ze jak na zwale dociagniesz to w sekundę całe zmęczenie i zwał ulatuje i czujesz sie jak nowo narodzony
Takie ciągi miałem przez pierwszy rok-dwa kontaktu z meth, teraz po kilku latach po 1-2 dniowym ciągu jak dobije cos w nosek to juz nie zabija tak zmęczenia jak kiedyś i jestem często w stanie zasnąć po jakimś czasie ;) ale powiem ci ze pierwsze kilkanaście ciągów 3-4 dniowych i pokochałem ta substancje, dosłownie tak zwykły ciąg uzależnił człowieka ze wtedy bym był w stanie sprzedać mieszkanie za 5g piko ;)
Dodano akapity -- 909
Scalono - IGH909
Więc taka prośba bo nie jestem odpowiednią osobą żeby pouczać w kwestii unikania methy (brzydzi mnie hipokryzja). Zastanów się chłopak czy lepsza ocena jest warta pakowania się to... Jeśli (daj Ci Boże) nie zaszczepisz się od razu to i tak resztę życia będzie Cię przeładować uczucie nieodpartej chęci na te ukłucie w nosku. Na tą łezkę radości.
I wiem co masz an mysli z wysuszoną mordą - zapadnięte poliki - ryj jak szczur.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.