Ale co najciekawsze, dziwi mnie sam mechanizm działania substancji. Jak widzisz, piszą tu badacze którzy pochłaniają naprawdę spore ilości tej substancji i wychodzą cało. Ciekawe od czego to zależy.
A powiedz mi jeszcze jak możesz, czy poza suplementacją, stosowałeś też jakieś fachowe leki? Czy raczej wszystko własnym sumptem testowałeś?
@KapitanBoo u mnie mija juz 2.5 tygodnia od tamtego wieczoru, czuje sie juz wzglednie normalnie.
Chwile zeszło zanim psychicznie poskładałem się do kupy, problemy ze snem dalej trochę doskwierają, ale da się żyć.
Jak wspominała tu już jedna osoba, sport bardzo pomaga w tym aspekcie. Idź i przebiegnij chociażby te kilka kilometrów wieczorem, jak ogarniesz już wszystkie sprawy i będziesz spał jak dziecko, siłownia też spoko.
A jeśli chodzi o nerwice albo inne tego typu rzeczy, które wychodzą po zabawie z MDMA, to od groma jest na forach osób, u których poszczególne problemy zaczęły pojawiać się własnie po molly.
Skoro mówisz że problemy z nerwicą wynikają, to ludki piszą czy sobie z tym poradzili? Czy czeka nas gehenna? :)
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.