08 lutego 2006Camilleri pisze: Narkomanem jest się przez całe życie, ale ciąg to tylko epizod.
#mops
+ Miło się grało.
+ Można na spokojnie normalnie funkcjonowac, póki komuś nie powiesz nie zauwazy małych szpileczek w oczach. ;]
+ Po tak małych dawkach nie kończy się zwracaniem żołądka. :-D
EDIT: Już się zaczęło robić zajebiście, więc dorzuciłem 20mg
Scalono - tur3k
Znowu proszę moderatora o scalenie, bo już nie mogę edytować ;-)
Ładowanie pod język powoduje bolesność w tej okolicy po paru dawkach, vide etylofenidat, ale znacznie słabiej. Rozjechana wizja... jak to mówią, jedno oko na Maroko, drugie na Kaukaz - i tak jest w tym razie. Oczy przymknięte do połowy, fantastyczny relaks całego ciała. Większość czasu spędzam na ciężkich noddach i poprawianiu błędów w pisowni (mam angielską wersję Firefoxa i Windowsa 8.1, więc nie mam automatycznej poprawy pisowni, chyba, że piszę po angielsku). Wielkie gastro, w odróżnieniu od typowych opio (kodeina, morfina) nie czuję się leniwie, wręcz przeciwnie - gotuję, sprzątam, rozmawiam z paroma osobami na raz, zajebisty humor, zwiększona empatia, zero problemów z zołądkiem, zero rzygania.... definitywnie najlepszy opioid z mojego doświadczenia (kodeina, opium, tramadol). W sumie dziś zeżarłem ok 150mg (ale podkreślam nie na raz tylko przez cały dzień, bo ktoś się zabije!) więc nic dziwnego
Biorąc pod uwagę margines bezpieczeństwa, jest to super hit, chyba, że chcesz to wciągać jak uliczną fetę, wtedy karetka może nie zdążyć
To jest ultra opiostim bez efektów ubocznych jednego i drugiego. Nowicjusze - nawet nie próbujcie
Mam zamiar zapodawać oralnie.
Shir0 pisze:Z czym najlepiej robić roztwór? Wystarczy woda, czy musi być glikol?
Mam zamiar zapodawać oralnie.
Innymi słowy wpierdalałem łyżeczką o pojemności całkowitej 20mg (i wpierdalam już resztki - 250gr pójdzie w 2 dni). Tego związka opłaca się brać tylko w ilościach 1 gram lub więcej.
Uwielbiam to uczucie superpowera jakie to daje. Czuję sie jak na początku przygody z opium. Czy to na pewno opio? Czy amerykański rząd ukrywa istnienie pozaziemskiej cywilizacji? Czy ich dragi są jeszcze lepsze?
Zarty żartami, ale źrenice szpilki, srać się nie chce, śpi się po królewsku, noduje się nawet z dodatkiem adrafinilu...
Muszę więc ponownie pochwalić ten związek i wydac mu znak jakości Ć(Ćpania jak ktoś nie wie :cheesy: ).
Ja tego nigdy nie zamówię więcej niż 0,5 grama, bo to najgorszy szatan jaki znam obok klonazolamu.
Mam z dnia na dzień takie ciśnienie, że z chęcią bym zamówił 5gram tego, ale panicznie boję się skręta po tym.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata