ODPOWIEDZ
  • 65 / 5 / 0
Ok 7,5mg iv zadziałało nawet spoko (chyba brak tolerki, ostatnio morfine brałem w listopadzie 2015) chociaż myślałem że będzie mocniej, po jakimś czasie dobiłem 15mg sniffem i było całkiem przyjemnie chociaż euforii nie uświadczyłem. Przy następnym testowaniu pójdzie 15mg iv i mam nadzieję że będzie lepiej :D
08 lutego 2006Camilleri pisze:
Narkomanem jest się przez całe życie, ale ciąg to tylko epizod.
  • 1874 / 96 / 127
No ja mialem na tym 2 tygodniowe ciagi 24/7 ... wciaga jak cholera a cisnienie na więcej jest ogromne. Pisalem o tym na poczatku tematu. Piekny opioid..a zarazem straszny. Ktos na pewno po tym zejdzie tak mocne opio nie powinno byc w TYM polskim sklepie dla gimby. Towar nie dla wszystkich. A co jakis leb dostanie w gratisie? Wole nie wiedziec.
wolna molekula
#mops
  • 6 / / 0
hmm... Tolerki brak :>Na pierwszy raz poszło 7,5 sniffem(miało byc iv ale sińce nie pozwalają nic zobaczyc %-D + słyszałam ze substancja ma potężną moc, ale myślę że 15mg na pierwszego szczura było by idealne) potem poszło z 3(?) szczury po mniej wiecej te same dawki. Całkiem fajna substancja, szkoda ze nie miałam okazji porównac wjazdu iv do majki, no ale cóż. Po ostatnich szczurach chęć położenia się spac była ogromna ale do opanowania.
+ Miło się grało.
+ Można na spokojnie normalnie funkcjonowac, póki komuś nie powiesz nie zauwazy małych szpileczek w oczach. ;]
+ Po tak małych dawkach nie kończy się zwracaniem żołądka. :-D
Ja nie ćpam, ja sprawdzam czy sort dobry
  • 1660 / 301 / 0
Oficjalnie dołączam wszem i wobec do szlachetnego grona pionierow badaczy tegóż związka (oczywiście pod warunkiem, że pewni znani tu vendorzy się nie jebneli i mi cyjanku albo co gorsza, Viagry nie wysłali, bo mi by tak stanął, że wieka od trumny by nie mogli domknąć) %-D Ponieważ mam jakąś tam tolerancję (150 kody spoko klepie i skręta całkowicie niweluje na ponad cały dzień [po tygodniu przerwy od walenia opio, że względu na flubromazepam]) to wjebałem 15mg pod jęzor i nara. Napiszę (albo i nie) ze szpitala jak coś źle pójdzie %-D

EDIT: Już się zaczęło robić zajebiście, więc dorzuciłem 20mg :*) Ale baza. Tyle powiem. Czuję się jak po najlepszym maku. Panowie, mamy HICIOR :heart: Ciekawe jak tam ze skrętem, czy też hit Skrętologii... :emo:

Scalono - tur3k

Znowu proszę moderatora o scalenie, bo już nie mogę edytować ;-)

Ładowanie pod język powoduje bolesność w tej okolicy po paru dawkach, vide etylofenidat, ale znacznie słabiej. Rozjechana wizja... jak to mówią, jedno oko na Maroko, drugie na Kaukaz - i tak jest w tym razie. Oczy przymknięte do połowy, fantastyczny relaks całego ciała. Większość czasu spędzam na ciężkich noddach i poprawianiu błędów w pisowni (mam angielską wersję Firefoxa i Windowsa 8.1, więc nie mam automatycznej poprawy pisowni, chyba, że piszę po angielsku). Wielkie gastro, w odróżnieniu od typowych opio (kodeina, morfina) nie czuję się leniwie, wręcz przeciwnie - gotuję, sprzątam, rozmawiam z paroma osobami na raz, zajebisty humor, zwiększona empatia, zero problemów z zołądkiem, zero rzygania.... definitywnie najlepszy opioid z mojego doświadczenia (kodeina, opium, tramadol). W sumie dziś zeżarłem ok 150mg (ale podkreślam nie na raz tylko przez cały dzień, bo ktoś się zabije!) więc nic dziwnego :*)
Biorąc pod uwagę margines bezpieczeństwa, jest to super hit, chyba, że chcesz to wciągać jak uliczną fetę, wtedy karetka może nie zdążyć %-D

To jest ultra opiostim bez efektów ubocznych jednego i drugiego. Nowicjusze - nawet nie próbujcie %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 58 / 4 / 0
Z czym najlepiej robić roztwór? Wystarczy woda, czy musi być glikol?
Mam zamiar zapodawać oralnie.
"Ko­niec końców kocha się swą żądzę, a nie to, cze­go się pożąda." :old:
  • 1660 / 301 / 0
Shir0 pisze:
Z czym najlepiej robić roztwór? Wystarczy woda, czy musi być glikol?
Mam zamiar zapodawać oralnie.
Ja wpierdalam prosto z wora. Też na początku kupiłem wódké do rozpuszczania, ale stwierdziłem "pierdole, najwyżej w zaświatach lepsze dragi będą. A jak dobrze poklepie to zrobię z setki drina Bloody Mary jako przystawkę.

Innymi słowy wpierdalałem łyżeczką o pojemności całkowitej 20mg (i wpierdalam już resztki - 250gr pójdzie w 2 dni). Tego związka opłaca się brać tylko w ilościach 1 gram lub więcej.

Uwielbiam to uczucie superpowera jakie to daje. Czuję sie jak na początku przygody z opium. Czy to na pewno opio? Czy amerykański rząd ukrywa istnienie pozaziemskiej cywilizacji? Czy ich dragi są jeszcze lepsze?
Zarty żartami, ale źrenice szpilki, srać się nie chce, śpi się po królewsku, noduje się nawet z dodatkiem adrafinilu...

Muszę więc ponownie pochwalić ten związek i wydac mu znak jakości Ć(Ćpania jak ktoś nie wie :cheesy: ).
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 132 / 6 / 0
W bombce to można jeść? Niedługo będę testował oral, bo już mam na stanie, tylko jak żeby materiału nie stracić.
Narkotyki niszczą ludzi, ale tworzą legendy.
  • 1660 / 301 / 0
@up można nawet w choince. A tak na serio, to owszem. Ale po co, tylko spowolnisz wchłanianie. Wrzuć do zwykłej wody upgragnioną ilość, wypij i jazda gotowa. Pamiętaj tylko, nic nie jedz przed wrzutą i ok. godzinę po. Jak nie masz tolerancji na opio, to przeczytaj wcześniejsze posty chłopie, bo się wykończysz. Wedle naukowców to je 7,5 raza mocniejsze niż morfina %-D

Ja tego nigdy nie zamówię więcej niż 0,5 grama, bo to najgorszy szatan jaki znam obok klonazolamu.

Mam z dnia na dzień takie ciśnienie, że z chęcią bym zamówił 5gram tego, ale panicznie boję się skręta po tym.
  • 1680 / 268 / 0
Co z tego, że jest mocniejsze od morfiny skoro krócej działa i przy uzależnieniu substancję musimy podawać kilka razy dziennie? Zawsze o tym zapominacie jak się fascynujecie jakimiś opio rc.
Największy przegryw na forum
  • 70 / 3 / 0
Skręt po tygodniu walenia kosa. Dobrze, że mam giebla żeby jakoś to przetrwać.
Ciekawość pierwszy stopień do skręta.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.