Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Czy wierzysz w magie?
tak, wierzę że istnieje
134
24%
tak, nawet praktykuję
83
15%
nie, jestem sceptykiem
104
19%
wyjebane
235
42%

Liczba głosów: 556

ODPOWIEDZ
  • 174 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: popierdolino »
Wydaje ci sie ze to takie latwe, proste i przyjemne. Wielu praktykantów nie dało rady odesłać z powrotem demona, wywolanego do ubudowania obrządka urzeczywistniającergo listy ich samolubnych zachcianek, i konczyli zjedzeni przez niego w psychiatryku. Zła droga. Kilka jej elementów wplecionych zostało w The Secret, nie każdy widzi.
Uwaga! Użytkownik popierdolino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 334 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: xaviivax »
Bajabongo pisze:
Dziewica jeest potrzeba ponieważ przez jej łono płynie czysta energia .
Ee tam, dziewice są przereklamowane. Zazwyczaj kolesie o niskiej ocenie swoich łóżkowych umiejętności gonią za dziewicami, bo te nie mają porównania. Ja tam wolę jak już kobieta wie na czym wszystko polega :)
Ale tak, seks jest jedną z najbardziej magicznych rzeczy, jak i częsta jego konsekwencja w postaci ciąży.
"Wieczność jest mgnieniem oka, w sam raz długim na żart"
Hermann Hesse
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
i częsta jego konsekwencja w postaci ciąży.

A najgorsza jest comiesięczna mikroparanoja, czy tam Podejrzenie, podskórna histeria narastająca wraz z napięciem do magicznego dnia, gdy pojawia się okres i wszystko się rozluźnia, parę dni pasywnego wypoczynku i cykl powtarza się na nowo.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bajabongo »
Ja tam wolę jak już kobieta wie na czym wszystko polega :)

zazwyczaj taka będzie traktować swoją dupę i cycki jako kartę przetargową w relacjach z mężczyznami . Mało się znasz na kobietach kolego jak bym miał myśleć tak ja ty to bym już wolał do burdelu chodzić tam przynajmniej wiesz za co płacisz smutne ale prawdziwe sory za offtop
Jedynym sposobem na obejście systemu jest stworzenie własnego
  • 915 / 4 / 0
Żyjesz w smutnym, beznamiętnym świecie.

Nie miałeś nigdy szczęścia kochać się z mądrą, znającą swoje ciało kobietą? Wiele straciłeś.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 1 / 0
no niestety same ździry mi się trafiają a te grzeczne i mądre mnie nie kręcą :/
  • 915 / 4 / 0
Widać masz traumę z dzieciństwa i ciągnie Cię do postępnych, robiących Cię w jajo kurewek, ale nie rozszerzaj swoich doświadczeń na cały rodzaj żeński, bo dokonujesz niesprawiedliwej generalizacji.

Moje określenie "mądrości" odnosi się do kobiety, która nie ma doktoratu z kognitywistyki, ale dużą, intuicyjną wiedzę-empirię o swoim ciele i o ciałach w ogóle.
Taka psycho-anatomia seksualna. Coś pośrodku cwanej ściery, która też co nie co wie (gdzie ścisnąć, by było przyjemnie) ale ma Cię totalnie w dupie, a co za tym idzie, swoją dupe też ma totalnie w dupie
A
między niedoświadczoną, spietraną na samą myśl o penetracji dziewicy.
  • 17 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: dosko »
[quote="Bajabongo"]
sex jest magiczny . Na sexie opier się więkość systemów magicznych od tantry po szatanizm . Kto dużo kopuluje ten magie czuje i tyle w temacie . Nawet Adolf uparawiał sex tantre i ćpał po przez to wzbudził kundalinii i wiemy jaką miał charymze jak sterował ludzmi. Jak skończył wiemy wszyscy ale chyba warto nie ? wiec ruchajta ćpajata i czarujta !!! ]

Widzę, że ta śmieszna stronka - hybryda chrześcijańsko-hinduistyczno-buddyjska na temat kundalini jest traktowana jak super wiarygodne źrodło informacji. Cóż, internet ma nie tylko zalety...

Jeżeli uważasz, że tantra "opiera się na seksie" to masz bardzo małą i powierzchowną wiedzę na temat tantry. Niestety na zachodzie pokutuje takie przekonanie tantra = SEKS + jakieś tam pierdoły.

Fajnie by było, gdyby autorka tego tamatu określiła co rozumie przez pojęcie "magia". Wtedy można by było o czymś podyskutować.
Uwaga! Użytkownik dosko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 1 / 0
Feydewey
Widać masz traumę z dzieciństwa i ciągnie Cię do postępnych, robiących Cię w jajo kurewek, ale nie rozszerzaj swoich doświadczeń na cały rodzaj żeński, bo dokonujesz niesprawiedliwej generalizacji.
brawo na jakiej podstawie to wywnioskowałeś drogą dedukcji ?
nie rozszerzaj swoich doświadczeń na cały rodzaj żeński, bo dokonujesz niesprawiedliwej generalizacji.
zrozum znaczenie słowa zazwyczaj .

dosko i reszta chłopaki nabierzcie trochę dystansu ;) :moody: co i tak nie zmienia faktu że Tantra lewej ręki o którą mi chodziło opiera się na sexie ;] .Każdy wierzy w co chce dla mnie sex i ćpanie jest np bardziej magiczne od wiary w jakieś bóstwa i klepania wkółko tych samych formułek
  • 915 / 4 / 0
brawo na jakiej podstawie to wywnioskowałeś drogą dedukcji ?

Czytałem kiedyś, że większość samczyków zorientowanych na "niegrzeczne dziewczynki" ma właśnie taką traumę.
Każdy wierzy w co chce dla mnie sex i ćpanie jest np bardziej magiczne od wiary w jakieś bóstwa i klepania wkółko tych samych formułek

A ja, zupełnie irracjonalnie, jak czytam słowo "seX" to czuję, że mam do czynienia z gówniarzem. Wymyślił zajebistą magię, sprawianie sobie przyjemności na płytkim poziomie przez narkotyki i "seX" z redtubem ;-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.