Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 319 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piroman »
Ja jak zmieszałem 750 mg DXM i 100 mg sertrialiny to ocknąłem się po 3 godzinach i miałem fazę jakby dopiero weszło na ok 1500 mg (najwięcej jadłem 1050 mg). Długość fazy normalna.
Uwaga! Użytkownik Piroman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 613 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gluciorro »
Nie polecam takich mieszanek. Moja dziewczyna bierze SSRI i po dawce 450 mg przeżyła szok serotoninowy, cały czas rzyganie i ogólnie nieprzyjemna sprawa.
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 210 / 23 / 6
Nieprzeczytany post autor: inmda »
Lepiej nie lacz. Odczekaj minimum 5 okresow polowicznego rozpadu kazdego leku po zaprzestaniu brania i dopiero zarzucaj dxm. (imho)
"Jeśli potrafisz o tym marzyć, to potrafisz także tego dokonać." - Walt Disney.
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
  • 58 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Drug-on »
Skoro DXM ma half life 4h to wystarczy odczekać jedną dobę żeby móc wziąć np. iMAO?

Jeśli brałem klomipraminę (trójpierścieniowy lek przeciwdepresyjny) to ile muszę czekać żeby brać DXM?
  • 210 / 23 / 6
Drug-on pisze:
Skoro DXM ma half life 4h to wystarczy odczekać jedną dobę żeby móc wziąć np. iMAO?

Jeśli brałem klomipraminę (trójpierścieniowy lek przeciwdepresyjny) to ile muszę czekać żeby brać DXM?
Skad masz ten polokres trwania dla deksa?

Zasada 5 polokresow obowiazuje do kazdego leku.
  • 58 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Drug-on »
Wikipedia po angielsku. Jest napisane "Half life 1.4–3.9 hours". Dla bezpieczeństwa założyłem że 4. A jest inaczej?
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: incube »
czy biorąc clemastin (antyhistamina I generacji), mogę wziąc dexa? przeglądałam forum, ale nie znalazłam jednoznacznej odpowiedzi. a i jestem przeziębiona, więc by w czasie tripa nie ciekło mi z nosa, chciałam wziąć sulfarinol (krople do nosa). nie wpłynie to na fazę?
  • 210 / 23 / 6
Drug-on pisze:
Wikipedia po angielsku. Jest napisane "Half life 1.4–3.9 hours". Dla bezpieczeństwa założyłem że 4. A jest inaczej?
Nie. Chyba tak jest.

incube
Osobiscie moge poreczyc za uzycie cetyryzyny z dxm w celu niwelacji swedzenia. Jednak w przypadku klemastyny bardziej sklaniam sie, ze to moze byc niebezpieczny mix.
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: incube »
spoko, od wczoraj nie biorę już. a swędzieć i tak mnie nigdy nie swędzi ;d ale dzieki za odp
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Drug-on pisze:
Dla DXM. Nie zapomnij, ze potem DXO jeszcze masz w organizmie.

No i nie wiem po co ci t-1/2 dla DXM, skoro interesuje cie t-1/2 tej pierwszej substancji, chyba ze wpierw jesz DXM.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.