Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Znacie jakiegoś magika co wypisuje tramal krople 96 ml, bądź poltram w tabsach (nie retard)
albo czy wiecie może gdzie tanio zakupić, jak coś to priv, będę bardzo wdzięczny, nie chcę znowu zacząć chlać i w ciągi alkoholowo-benzowe wchodzić, 3 lata trampka nie jadłem, stęskniłem się trochę
Mieszkam w Niemczech jak coś to by DHLEM dojechało, albo coś co działa identyko u nas tylko lipna Tilidyna która daje godzinę fazy tylko i to jest jak 1/10 mocy Tramalu
Zainwestuj w benzo, klon jest idealny
1.Nie wrzucać nadmiernie, zamiast lepszej fazy po prostu zasnę.
2.Być wypoczęty, wyspany
3.Nie wpierdalać do tego dużej ilości benzo [ Przy wyższych dawkach zalecane, ale najlepiej jak najmniej ]
Uzyskuje w ten sposób otrzymuje 3 bite godziny zadowalającego noddingu, błogostanu, uczucia bycia w ''puchowej kuleczce''.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
06 maja 2021UJebany pisze: Wreszcie mam patent na dobre grzanie.![]()
1.Nie wrzucać nadmiernie, zamiast lepszej fazy po prostu zasnę.
2.Być wypoczęty, wyspany
3.Nie wpierdalać do tego dużej ilości benzo [ Przy wyższych dawkach zalecane, ale najlepiej jak najmniej ]
Uzyskuje w ten sposób otrzymuje 3 bite godziny zadowalającego noddingu, błogostanu, uczucia bycia w ''puchowej kuleczce''.![]()
edit
kurwa ludzie kupujcie memantyne, po 20mg memantyny 250mg robi jak dziewicę
06 maja 2021CATCHaFALL pisze: Do ZS na pewno nie dojdzie, bo feta pizga dopaminę, tramadol sero i noradrenaline.
Ludzie tutaj mieszają, ale przecież feta również obniża próg drgawkowy z tego co mi wiadomo. Chcesz to pizgaj na własne ryzyko, aż tyle tego tramca chyba nie zjadasz?
2. Jaka podstawka klona będzie dobra pod 600-800mg tramadolu ? (zero tolerancja na opio)
3. Jest w ogóle sens gryzc te tabletki, czy połykać w całości, bo tu widzę różne teorię są, że niby jeden chuj.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.