Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 5124 / 889 / 0
To zagraniczni gdzie sie zaopatruja ? Czy maja jeszcze "zapasy" z Chin ? Jak chiny byly "wolne" to te odczynniki trzymaly poziom. Po banie zniknelo duzo dobrych, jeszcze legalnych u nas subst. m.in 3-FA, 2-FA a cmki zjechaly poziomem w dol.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3237 / 551 / 0
Dobry CEC smakuje jak słaby CMC, stąd wałki, bez chromatografii nie ocenisz czy Cie nikt w chuja nie robi.

Legalny handel CMC jest w naszym kraju niemożliwy jak nie ma pieczątki sanepidu. W Polsce jest już to niemożliwe, a opylanie prochu w ciemno do tego z wykazu psychoaktywnych grozi chyba większą karą niż podstawowe 20k+ za nieopieczętowanie. Ryzyko jest, a na dopalacze się poluje, ostatnio się wychuśtał jeden vendor całkowicie z rynku, ale nie wiem jak do końca sprawa się potoczyła :-O

Powiem krótko, nie zamawiajcie z PL jak chcecie dobrej jakości sorty, które były jeszcze w latach 2015.
Posiadanie jest legalne i mam nadzieję, tak zostanie.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 758 / 44 / 0
to akurat nie pierdolenie tylko podstawy biologii -większość bk powinno się przyjmować oralnie \ Iv lub pr bo to najlepsze sposoby wchłaniania tych substancji.
swoja droga wsadzanie sobie cmc w d.... :nuts:
nos to marnowanie potencjału chociaż rozumiem celebracje.

w pl tez jest dobry temat ale cena musi byc w plnach a nie ojro co tez definiuje jakość
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 3237 / 551 / 0
10 lipca 2017grv2 pisze:
to akurat nie pierdolenie tylko podstawy biologii -większość bk powinno się przyjmować oralnie \ Iv lub pr bo to najlepsze sposoby wchłaniania tych substancji.
Jeśli już mówimy o biologii to oralnie różnica jest tylko w uwalnianiu serotoniny i dopaminy, zależy które z nich chce się więcej osiągnąć, podając przez żołądek przyswoi się więcej sero, a przez nos dopaminy.

A prawda jest taka, że dobrym cmc naćpasz się tak samo dobrze nosem i jest to bardziej podniecające :retarded:

• 758 / 44 / 0
z nosa nigdy nie zostanie wchłonięta w 100% takze tego
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 3237 / 551 / 0
Większa pizda dopaminowa siada nosem bo naraz się wchłania do krwiobiegu dlatego peak praktycznie zaczyna się w momencie odpalania, stopniowy rozkład niweluje znacznie jej potencjał w tej substancji dlatego nosem jest lepiej, a serotonina się lepiej przyswaja w żołądku i dłużej trwa peak.
W dobrym bk to serio nie ma znaczenia bo i tak Cie wyłomota, a potem się dorzuci ze dwa razy, ewentualnie kilkanaście.

Jak jesteś mocno przeżarty to najciekawiej będzie walnąć bombke i gdy się zacznie peak to włączyć odkurzacz i dosniffować, wtedy zobaczysz o co chodzi :old:

• 65 / 5 / 0
A jak przy innych metodach? Np. IV równo działa na serotoninę i dopaminę?
08 lutego 2006Camilleri pisze:
Narkomanem jest się przez całe życie, ale ciąg to tylko epizod.
  • 229 / 37 / 0
Raczej nie, każdy sort 3cmc jaki waliłem iv cechował się tym że bardziej smyrało po dopaminie niż sero
Uwaga! Użytkownik DrSkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5124 / 889 / 0
To prawda że od drogi podania zmienia sie profil. 4 cmc walone nosem daje wystrzal sero tak jak i speed z hd wzrokiem. 3cmc zjedzone jest w profilu bardziej kanapowe. Co do drogi podania popieram Kochanka heleny. PER RECTUM AD ASTRA ! :old:
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 605 / 89 / 0
10 lipca 2017grv2 pisze:

nos to marnowanie potencjału chociaż rozumiem celebracje.
Mianowicie to jesteś niedoedukowany albo po prostu przećpany. Jeśli wciągając dobrego klefa nie czujesz euforii, to współczuję. Twoje życie musi być chujowe :D

Jeżeli wciągasz DOBREJ JAKOŚCI KLEFA LUB METAKLEFA w ilości 120-160mg i nie czujesz sero, to ja już kurwa nie wiem. Przecież mnie taka ilość rozwala i płaczę ze szczęścia jak po starych miksach z MDAI.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (502) Reason: Bad Gateway HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '150', 'Content-Type': 'text/html', 'Date': 'Sat, 26 Jul 2025 02:40:02 GMT', 'Server': 'nginx'}) HTTP response body: 502 Bad Gateway

502 Bad Gateway

nginx
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.