Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
ja zawsze zmieniam filtr %-D na chuj sie meczyc z łyżeczkami
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
taki filtr jest dosyc trudno wyjac, no i troszke kody tam zostaje. wystarczy troche podlubac, nawet jest szybciej. swoja droga dawno kody nie bralem, przez ten ciag metkatowy kompletnie o niej zapomnialem :-P
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 1 / 0
ja też zawsze zmieniam filtr ,z usunieciem go nie mam problemów,apropo greenz zapomniałeś o kodzie? a przecież metkat plus koda to zajebiste połączenie!
Uwaga! Użytkownik Louis de pointe du lac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
wiem, ale jak juz mam acatar w kieszeni to juz nie chce mi sie szukac kolejnej apteki z antidolem, dochodzi do tego kwestia finansowa, no i na takiej fazce nie chce mi sie nic robic tylko lezec na lozki z bananem na mordzie i wzrokiem utkwionym w scianie a po samym koktu jestem aktywniejszy ;)
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 233 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lithi »
Strzykawkę mam 100 i jest nagwintowana dlatego, że musi pasować do wenflonu tylko takie były na oddziale w szpitalu dlatego takie mam. Spróbuje po trochę wlewać i zmienić parę razy filtr, może mi się w końcu uda bo do tej pory zawsze traciłam cierpliwość :)
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
Lithi
Weź kawałek szmatki + dla lepszego filtrowania 1-2 chusteczki. Przywiąż to sznurkiem do końca strzykawki. Przy tej metodzie nic ci sie nie zapycha, jedynie jak już tłok dojdzie do końca strzkawki trzeba jeszcze wycisnąć szmatkę i znajdująca się w środku paracetamolową papkę.
Nie wiem czy dobrze wyraziłem o co mi chodzi i czy mnie zrozumiałaś. Trudno mi to opisac, jak nie z czaisz do ci to narysuje :)
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
ja tylko nie rozumiem po co przez pompkę to przelewac jak mozna sobie zrobic sprytny lejek z butelki i wykorzystac ową metodę ;) o wiele szybciej pojdzie ;)
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 233 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lithi »
Dzięki ksionc zrozumiałam, tak jest rzeczywiście lepiej i szybciej, sama wczoraj na to wpadłam żeby filtr na zewnątrz strzykawki nałożyć, jak już się wkurwiłam że to tak wolno leci.
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Kiedyś kupiłem sobie filterki gdzie reakcja przebiegała ok 6 godzin a i tak zawsze zostawało coś płynu 8-( Teraz robie z nich metkat
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 21 / / 0
Pil ktos alkohol po wypiciu drinka z dwoch A15? Zastanawiam sie ,czy mozna uszkodzic watrobe pijac np 3-4 piwa po przyjeciu przefiltrowanego wczesniej w lodowce roztworu 2xA15 ? Moze lepiej przy takim mixie zostac dla swietego spokoju przy thio.?
Uwaga! Użytkownik Rastamaniekłamie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."