Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 304 / 19 / 0
@malami77 wystarczy wpisac w duckduckgo ,,leki z tramadolem

Wczpraj przyjalem 1000 mg i nie czulem tego jakos, troxhe wiecej mottwacji do dzialania bo odrovilem zadanie sprzed 2 tyg ale zadnego uczucia w cielw nie odczulem, czy to euforii ani zadnwgo ciepla
  • 505 / 91 / 0
Zrobiłem badania jamy brzusznej,
Po 1.5 roku na Tramalu wszystko ok z wątróbką, nerkami i całą resztą
Uff :)
  • 28 / / 0
Co mogę wziąść na skręta po Tramalu, mam pregabaline tylko, czy amfetamina coś pomoże, jestem chora że szok
  • 28 / / 0
Czy amitripilina pomoże coś na skręta po Tramalu??
  • 319 / 42 / 0
Na pewno białeczko pomoże.
Pregabalina też.
  • 29 / / 0
Ja mam spoko sposób jak dostać trampka. Troche drozej wychodzi ale lepiej tak niz sie uzerac z lekarzami
  • 304 / 19 / 0
Ojebalwm 6000 mg Tramalu w 3 dni i nie nie czulem oprocz rozjezdzajacefo sie wzroku, zwiekszonej potliwosci i problemow w sikaniem
  • 633 / 154 / 0
A to raczej byś musiał jako podkład mieć rolki a nie takiego mocarza jak klon. Ubiłeś spodziewaną fazę zbyt inwazyjną benzynką.
  • 781 / 45 / 0
Ja tam 3 dzień lecę na Tramalu i czuć już wypłukanie z serotoniny ale dojadałem oczywiście do tego klony (tolerka) i było sympatycznie i jest, ostatnie 450mg zostawiłem sobie na rano.
  • 2534 / 595 / 0
kupiłem se tramal retard 200 mg mabron.Dobre to? Trzeba kruszyć? da to coś?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.