Jak dla mnie to w miarę godny zastępca pentedronu i tyle.
Pentedron przy temu ciulstwu to jak morfina przy kodeinie, i to co najwyżej.
Maskaradore pisze:A to ci lipa - liczyłem na choć trchę NEBową euforię.
Też czekam na NEP
Po poprzednim podaniu pomyślałam że stimy to jednak nie dla mnie, ale zaczynam zmieniać zdanie. Zrobiłam se obiad bo byłam głodna ale zdążyłam zjeść tylko jednego naleśnika, zanim zaczeło działać, i odechciało mi się jeść.
Tak czy siak narazie jest dobrze, jak serce zacznie walić wezmę nebinad(chyba można?).
Najbardziej jednak lubię euforanty, dysocjanty i halucynogeny, oraz substancje po których łatwo można zasnąć i takie które nie powodują zbyt szybkiego bicia serca, bo ja to mam koło 100 codziennie i muszę brać metocard.
Rozpisałam się jakbym rozprawkę pisała, a normalnie jestem małomówna. Kurde żarcie nie chce mi przez gardło przejść
(znaczy połknąć, to normalne, że tak staje w gardle?)
Jeszcze pytanie. Czy jak się bierze bellergot rano i doxepin teva wieczorem, to to może jakoś wpłynąć. Ostatnio mi psychiatra zapisał, chociaż chciałam coś na fobię społeczną ( bo ją mam) ale nawet nie wiedziała co to... :wall: :nuts:
Nebinad można??? Nie chce marnować na to benzo.
Nie było najgorzej. Całą prezentację na zajęcia zrobiłam (na codzień nic mi się nie chce)... a mieliśmy to w grupie robić, ale powinni się z tego cieszyć :D
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.