Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 1857 / 70 / 80
Ten co ja próbowałem był właśnie taki jak opisujesz ale w dzialaniu był mocny. Próbowałem tego pierwszego sortu.
  • 7 / / 0
Nie sądze że był słaby ale wyraźnie słabszy od tego pierwszego. Dalej daje rade ale coś czuje że to zmierza w złym kierunku i z sortu na sort będzie coraz słabiej.
  • 571 / 29 / 0
No rozczarował mnie heniek niestety, iv szły większe ilośći ale szybko wzrosła tolerka i poza krótkim rushem nic specjalnego, ani cienia euforii, bardzo mocna stymulacja i tyle. Sniff znośny, vapo słabo, ale paliłem niewiele i tylko z folii.
Jak dla mnie to w miarę godny zastępca pentedronu i tyle.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 108 / 0
A jak dla mnie to to ten cały pożal się boże HEXEN nie dorasta do pięt pentedronowi.
Pentedron przy temu ciulstwu to jak morfina przy kodeinie, i to co najwyżej.
  • 1784 / 30 / 0
Maskaradore pisze:
A to ci lipa - liczyłem na choć trchę NEBową euforię.
Nie ma szans. Wiesz skąd brała się NEBowa euforia? Ano NEB walił po sigmie.

Też czekam na NEP
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 3 / 0
Druga próba, mineło ok 10 min od podania i czuję się świetnie. Nie ma takiej hiperwentylacji jak poprzednio. Mam nawet ochotę na rozmowę z ludźmi, zobaczymy co stanie się później. Trochę mi serce przyśpiesza. Uczucie braku czucia w nosie i w ustach bardzo mi się podoba :D .
Po poprzednim podaniu pomyślałam że stimy to jednak nie dla mnie, ale zaczynam zmieniać zdanie. Zrobiłam se obiad bo byłam głodna ale zdążyłam zjeść tylko jednego naleśnika, zanim zaczeło działać, i odechciało mi się jeść.
Tak czy siak narazie jest dobrze, jak serce zacznie walić wezmę nebinad(chyba można?).
Najbardziej jednak lubię euforanty, dysocjanty i halucynogeny, oraz substancje po których łatwo można zasnąć i takie które nie powodują zbyt szybkiego bicia serca, bo ja to mam koło 100 codziennie i muszę brać metocard.
Rozpisałam się jakbym rozprawkę pisała, a normalnie jestem małomówna. Kurde żarcie nie chce mi przez gardło przejść
(znaczy połknąć, to normalne, że tak staje w gardle?)

Jeszcze pytanie. Czy jak się bierze bellergot rano i doxepin teva wieczorem, to to może jakoś wpłynąć. Ostatnio mi psychiatra zapisał, chociaż chciałam coś na fobię społeczną ( bo ją mam) ale nawet nie wiedziała co to... :wall: :nuts:

Nebinad można??? Nie chce marnować na to benzo. %-D
"Lepiej krótko, próbując wszystkiego, żyć, niż nawet i wieczność gdy nie można nic" :old:
  • 188 / 1 / 1
Jaką dawkę przyjęłaś i w jaki sposób?
“Laziness grows on people; it begins in cobwebs and ends in iron chains”
  • 155 / 3 / 0
Tradycyjnie sniff. koło 4o-50 mg nie wiem dokładnie bo mi waga szwankuje :D

Nie było najgorzej. Całą prezentację na zajęcia zrobiłam (na codzień nic mi się nie chce)... a mieliśmy to w grupie robić, ale powinni się z tego cieszyć :D
"Lepiej krótko, próbując wszystkiego, żyć, niż nawet i wieczność gdy nie można nic" :old:
  • 954 / 52 / 0
Zadziała jak trzeba, jeśli ostatnio bez przerwy walę jakieś stimy?
  • 4976 / 873 / 0
Moze zadzialac troszke slabiej, dopamina sie szybko regeneruje , chyba jeden dzien o ile dobrze pamietam .
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.