Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
09 kwietnia 2021LuckyLexy pisze:
Ogromnym plusem dla trampka jest długość działania, jest to przydatne.
Może ktoś ma podobnie ;p Pozdro LL.
Ale co , to że działa 5h?
09 kwietnia 2021AbsintionOpium pisze: Ważę 82kg. Na początku czułem działanie Doreta 37.5mg.
helupa to to nie jest, ale miałem tylko 1 tabletkę i muszę ogarnąć sobie cala pakę.
Spokojnie, nie wjebie się, wrzucę sobie czasem 37.5 mg czy troszku więcej co jakiś czas, ale w ciągi nie polecę.Tylko 1 apteka z 5 w moim mieście sprzedaje Zaldiar bez recepty a po lekarzach nie będę chodził.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Jakim cudem sprzedają lek na receptę bez recepty, zwłaszcza teraz po tych zmianach?
Też tak chcę.
@Mordarg Możliwe, że 5 godzin . Jeśli chodzi o czas działania, w moim odczuciu wypada lepiej niż koda. Nie mówię o retardach.
09 kwietnia 2021motq pisze: Serio? o.O
Jakim cudem sprzedają lek na receptę bez recepty, zwłaszcza teraz po tych zmianach?
Też tak chcę.
fun fact - farmaceuta może wystawić e-rp farmaceutyczną na pół roku stosowania nawet na tramal retard 200, ale nie może wystawić nawet na 1 opakowanie efferalgan codeine, bo kodeina jest w wykazie N
01 kwietnia 2021LiquidStranger pisze:
Kurwa przestańcie już z tym pierdoleniem, że amfa z tramadolem może spowodować zespół serotoninowy xD. Co do padaczki się zgodzę
mozesz tez do sprawy podejsc czysto empirycznie, ale osobiscie nie polecam
09 kwietnia 2021szufladziarz pisze:nie sprzedają bez recepty, farmaceuta może teraz wystawić receptę farmaceutyczną na wszystko poza lekami z grupy N i P, a tak się składa, że tramadol nie należy do tych grup. Dla mnie to jest niepojęte, ale jestem z tego zadowolony09 kwietnia 2021motq pisze: Serio? o.O
Też tak chcę.gdyby ode mnie to zależało tramal byłby na liście P, może te z paracetamolem nie, ale czysty już na pewno, pregabę też bym dodał do P. Cieszcie się, że gówno mam w tym temacie do powiedzenia.
fun fact - farmaceuta może wystawić e-rp farmaceutyczną na pół roku stosowania nawet na tramal retard 200, ale nie może wystawić nawet na 1 opakowanie efferalgan codeine, bo kodeina jest w wykazie N![]()
Eee coś mnie ominęło ?? To co przychozisz do apteki mówisz Panu Farmaceucie że Cię boli , pokazujesz mu historię leczenia plus ew reckę na tramadol od lekarza i on wtedy co, może sam wypisać receptę ??? Od kiedy niby jest taka możliwość ?? A jak jest z DHC Wtedy ??
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.