Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1882 / 203 / 0
A czy to nie jest tak, że niezależnie od tolerancji na benzo efekt przeciwpadaczkowy powinien być zapewniony? Z dzisiaj - Zarzuciłem 900mg trampka i 1mg klona i jest ok
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 789 / 47 / 0
Powiem wam że pierwszy raz miałem ujebanie na cała dobę. Poleciałem sobie 3 dni na amfie na czwarty dzień 1,5g trampka. Parę przysypek a co najgorsze wtedy zapomniałem zarzucić klona ale i tak kurewsko miło :trucizna:
  • 633 / 154 / 0
A zdajesz sobie sprawę, że ryzyko padaczki i zespołu serotoninowego to nie jest cały zakres "atrakcji", jaki mogło Ci przywalić? Na szczęście się to nie stało, ale mogłeś tak się zawiesić i przysnąć na zawsze.
Bałbym się takiej mieszanki nawet będąc porobionym.
  • 867 / 253 / 0
Co jeszcze mogło się stać? Oprócz depresji oddechowej. Z ciekawości pytam.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 1882 / 203 / 0
01 kwietnia 2021kurczakswiezy pisze:
A zdajesz sobie sprawę, że ryzyko padaczki i zespołu serotoninowego to nie jest cały zakres "atrakcji", jaki mogło Ci przywalić? Na szczęście się to nie stało, ale mogłeś tak się zawiesić i przysnąć na zawsze.
Bałbym się takiej mieszanki nawet będąc porobionym.
Kurwa przestańcie już z tym pierdoleniem, że amfa z tramadolem może spowodować zespół serotoninowy xD. Co do padaczki się zgodzę
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 28 / / 0
Niestety wytrzymałam tylko 3 dni bez trampka,myślałam że umre normalnie, koszmar to mało powiedziane, nie życze nikomu takich katuszy, cholera nigdy chyba nie pozbędę sie tego piepszonego Tramalu, tyle lat biore to gówno i chyba będę brać aż nie zdechne, jestem wkurwiona sama na siebie, do dupy to wszystko.
  • 8 / / 0
Cześć, mam pytanie
300mg Tramalu na pierwszy raz z opio to wystarczy? Mam doświadczenie ze stymulantami, euforykami, psychodelikami
  • 177 / 26 / 0
Wczoraj poszło 480mg kody na 2 razy, troche alko pomiędzy i wieczorem 150mg Tramalu i jak zapaliłem lufke zioła to mnie poskręcało - szczękościsk i serce napierdalało czasem tak że myślałem że zejde, puls 140. Dodam że dzień wcześniej brałem trazodon 50mg na sen. Co mogło spowodować takie nieprzyjemności?
U mnie to bardziej chronicznie
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
  • 319 / 42 / 0
Atak paniki po ziole?
  • 262 / 100 / 0
Jak dla mnie to była właśnie wkrętka po paleniu. Czasem gdy dopalałem do trampka ( podczas stymulującej części fazy) to miałem wrażenie że bardziej rozdygotany jestem, że na mnie wypadnie i zrobię sobie bęc...
Zablokowany
Artykuły
Newsy
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.