U mnie dwa tygodnie, mam ultra katar niedający żyć od ponad tygodnia i mokry kaszel, do głowy by mi nie przyszło że jedno z drugim ma związek :P ale w sumie jedna cholera wie.
Z ciekawostek, jestem tydzień na lekach psychiatrycznych i naltreksonie, żeby mi się nie chciało. Generalnie działa, robi to co ma robić. Normalnie chodzę, trochę jak zombie ale chodzę. Ale spróbuj jeden dzień nie zjesc- trząski i bezsenność jak pod koniec pierwszego tygodnia. Nie ma że święta, trzeba swoją garść tabletek wpieprzyć i koniec.
Przynajmniej winka się napilam jak człowiek, bo coś z tego miksu tabsów powoduje że się nie upijam na wesoło, tylko na zombie do kwadratu, więc praktycznie nie piję, strata kasy w takim stanie.
Nadal czekam na odpowiedź na moje pytanie. Ile ten katar może się utrzymywać?
Na trzeci tydzień zaczyna mi wchodzić zmęczenie materiału, muszę się siłą zmuszać do zjedzenia naltreksonu rano.
Piwo mogę już normalnie wypić, dziwna zombie reakcja na minimalne ilości alko musiała być efektem jednak samej odstawki i po prostu przeszła.
@kiwikiwikiwi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.