Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 7 / 1 / 0
@DobryWujas
Wiadomo ;) wczoraj załatwiłem recke na 3 paki prometazyny i wlatują dawki 240 kody oraz 100/125 promki. Serdecznie polecam noody pierwsza klasa :D
  • 796 / 187 / 0
@SzybkiStachu

Co kto lubi. Ja wolę czyste działanie kodeiny. prometazyna wzmacnia jedynie sedację i może ciut podbija. Ale nie czułem tego specjalnie. Raz też użyłem prometazyny do podbicia mixu oxy i morfiny dożylnie, zadziałało dobrze, ale nie ma co rozstrząsać.
  • 796 / 187 / 0
Miksuje kode z pregabą i znowu działa 240mg na mnie. Eh, ale ileż można. Od jutra przerwa z pregabą, żeby zaczęła normalnie działać.

Ktoś tu miksował? Ogólnie czy wystarczy dawka nie ućpiewająca pregi? Tzn taka że jej nie czuć a koda zostanie podbita? Bo ja zawsze brałem jak byłem naćpany pregabą i to ewidentnie.

@Ptaszyna

Pisz tak jak teraz napisałeś, nie owijając w bawełnę. To ćpuńskie forum, Retrowirus był wtedy na fazie i mu odjebało. Przeprosił za swoje zachowanie, przynajmniej mnie, bo ja wyraźnie zaprotestowałem temu zachowaniu.
Po prostu pomyśl o innych, że nie chcą tego wysrywu czytać tylko konkretną myśl, informację.
Za bardzo boisz się tego co tu się dzieje. A to tylko literki ułożone przez jakis tam ludzi a one przesyłają emocje, które Ty bierzesz bardzo do siebie. Dystansu Mistrzu, dystansu...
Ja już ostatni raz podchodzę do Ciebie tak psychologicznie, proszę Cię byś wykorzystał moją poradę. Będzie Ci na pewno lżej i dostosujesz się do forum.
Inaczej zostaniesz workiem treningowym dla emocji wysyłanych przez innych ćpunów. Pewnie jak będę miał gorszy dzień to i moich.
  • 67 / 2 / 0
Co będzie lepsze i tańsze zamiast thio? Chciałabym dać chociaż trochę mojemu układowi pokarmowemu dać odpocząć i nie żyć w strachu, że się od tego zerzygam
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 314 / 40 / 0
05 maja 2025DobryWujas pisze:
Miksuje kode z pregabą i znowu działa 240mg na mnie. Eh, ale ileż można. Od jutra przerwa z pregabą, żeby zaczęła normalnie działać.

Ktoś tu miksował? Ogólnie czy wystarczy dawka nie ućpiewająca pregi? Tzn taka że jej nie czuć a koda zostanie podbita? Bo ja zawsze brałem jak byłem naćpany pregabą i to ewidentnie
Pisałem, parę stron wcześniej. Mogło ci umknąć wujas Dzisiaj mi też wleciała prega hehe, to grzech nie skorzystać z okazji łączenia z koda. Wziąłem 100mg żeby lekko poczuć prege i kody 390 choć jakoś mocno nie podbija. (koda+oxy<3) a jak koda zacznie schodzić, to dopierole z 700 i splifa heh. Jeszcze 50mg hydroksyzyny 5mg klona (mam nadzieję, że mnie nie rozjebie, ale nie takie rzeczy się przeżywało). Dzisiaj trochę poleciałem i ostatnio. Muszę zastopować troche kjurwa.
I polecam wlewać mało wody, jak rozpuszcza się thio i najlepiej zalać toniciem ze spritem(narazie najlepiej zajebało smak)
A co do ptaszyny, to może bez kitu otwrzyc mu wątek niech tam się uzewnętrznia heh. Nie chce się czytać tak długich postów jak napisał dobry wujas, tym bardziej, że krąży wokół jednego. Sam sobie odpowiedz w jakim stanie jesteś, co czujesz, to najlepsza weryfikacja. KAŻDY ma tu PRZE JE BA NE nie wszyscy, ale domyślam się że większość, życie, to kurwa i trzeba wziasc je za rogi albo iść się powiesić i chuj. Nic nie sugeruje oczywiście trzymam kciuki, że będzie git, bo czuję że jesteś zagubiony, jak nie jedna osoba. Najpierw samoświadomość i potem można myśleć.

@Poluska zapał se trawki bym doradził benzo, ale to z deszczu pod rynnę.
  • 1600 / 550 / 0
05 maja 2025Poluska pisze:
Co będzie lepsze i tańsze zamiast thio? Chciałabym dać chociaż trochę mojemu układowi pokarmowemu dać odpocząć i nie żyć w strachu, że się od tego zerzygam
Zaglądaj do kompendium i FAQ bo na wszystkie Twoje pytania dawno już były setki razy udzielane odpowiedzi. To nie jest jedyny wątek w dziale kodeina.

Tu masz odpowiedzi na następne multum pytań które możesz w przyszłości zadać i zachęcam Cię do lektury bardzo, bo to nie jest tylko o wzmacnianiu, ale przede wszystkim o redukcji szkód przy ćpaniu: viewtopic.php?t=75579

A co do Twojego pytania:

1. Najtaniej będziesz mieć Thiocodin z rzeczy bez recepty, ale najbardziej sobie rozjebiesz bebechy

2. Najmniej szkodliwie jest zrobić ekstrakcję z Nurofenu Plus, bo oprócz kodeiny będziesz mieć w gotowym produkcie śladowe ilości ibuprofenu

3. Antidol opłaca się brać tylko jak jest sporo taniej od Nurofenu, bo w gotowym produkcie masz dużo paracetamolu i przy częstszym braniu lepiej suplementować NAC, lepiej za często tego nie robić — jasne, że na forum znajdziesz mnóstwo asów, którzy to robią często, ale dla swojego zdrowia wybierz ekstrakt z Nurofenu albo chociaż bierz NAC

4. Reszta jest gdzieś pomiędzy i w zależności czy cena czy jakość opłaca się tylko to, co powyżej. Niektórzy mogą Ci napisać o Neoazarinie, ale uwierz mi nie warto wpierdalać takich ilości tymolu i niszczyć sobie wątroby 💪 paczka raz na jakiś czas nie zabije, ale paczka to tylko 100 mg, biorąc większe dawki już naprawdę ryzykujesz z ilością tymolu

I najważniejsze: nie sugeruj się ćpunami piszącymi "chuja prawda ja biorę i nic mi nie jest", ich przypadek nie jest żadnym odniesieniem, szczególnie na Twój młody kobiecy organizm. Już i tak robisz sobie problemy zdrowotne na przyszłość kupując Thiocodin zamiast zrobić ekstrakt z Nurofenu Plus, więc chociaż sobie nie pogorszaj.

Pozdro i oznaczaj mnie śmiało jak o coś pytasz, bo ja coraz rzadziej tu wchodzę, a odpisywać Ci może każdy jeden i nie zawsze są to osoby trzeźwe czy mające w ogóle pojęcie co mówią.
  • 1079 / 304 / 2
05 maja 2025Ptaszyna pisze:
@DobryWujas Wybacz, ale wynika z takiego natręctwa, że chcę się upewnić, że zostanę zrozumiany, żeby nikt się nie przypierdolił, bo potem mi ktoś wymyśla rzeczy typu, że ja napisałem, że opakowanie kody ma 480 mg, a wiadomo, że jak tylko czegoś precyzyjnie nie wyjaśnisz to się ktoś przyjebie do łuk i nieścisłości.

Przecież w samym zeszłym tygodniu to do mnie się nawet poza forum chyba z kilkadziesiąt razy gdzieś ktoś przyjebał. Ludzie mają to w genach.

No, ale dobra kończę, bo się ktoś przyjebie, że za długo, albo off top.
jak się ktoś przyjebie (bezzasadnie i niemerytorycznie) to wal bezpośrednio do mnie, posiadam karabin zwany warnami, lub upomnienie pisemne które uwierz, działa cuda.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 324 / 54 / 3
Dzisiaj na spacerze znowu znalazłem na ziemi paczki po kodzie. Jedna po tjoko, co powoli staje się standardem, widuję je bardzo często, a druga po antku, co jest zdecydowanie rzadsze. W koło jeszcze butelki po wódzie i tona petów i paczek od papierosów.

Apeluję o nieśmiecenie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 314 / 40 / 0
@narcovoyage13 Tez właśnie często widzę ostatnio w: lasach, ulicy a najgorzej wkurwia jak ktoś pod apteka, to wypierdalaj. Ale już z polusią się wykrzevzylismy na takich zjebow, ale no kurwa gdzie kultura ćpania. acodinach też widuje.
Żeby nie było off topu, to napiszę, że dziś nieźle się ukurwile hehe, a miała być przerwa eh :(. Ale akurat wpadł tramadol(dawka 600), to do tramadolu kodeina(480mg) hydroksyzyna 10mg i 1mg klona i dojebie pręgi na koniec. Eh jebane używki. Oczywiście wszystko poddymione dobrym buniem.
  • 1079 / 304 / 2
 ! UWAGA
Jeszcze raz zobaczę tutaj offtop w który będę musiał ingerować, to zamykam wątek i rozpoczynam nowy z wewnętrznym regulaminem, który spowoduje ład i trzymanie się wątku tematu, po raz ostatni przypominam - to nie jest knajpa, istnieje na forum knajpa kodeinowa, pod spodem wrzucam link

KNAJPA KODEINOWA
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.