Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
65
13%
Zażywając stymulanty
38
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
25
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
107
22%
Nie wychodząc z domu
174
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
18
4%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 494

ODPOWIEDZ
  • 1737 / 277 / 0
@Tseno jednak głupotę napisałem porównując U do morfiny, majkę podali mi kiedy byłem zupełnie trzeźwy i wtedy nie ćpałem nic od dawna, ulkę brałem zawsze już mega porobiony stimami, czasem podawałem jedno i drugie jednocześnie. Także za cholerę nie mogę ocenić jej efektów czy potencjału obiektywie. Owszem, musiała być zajebiście silna skoro kładła mnie na chorych dawkach stymulantów, sądzę że gdyby nie one to nie przeżył bym któregoś razu, a tak najgorsze co było to okropne samopoczucie, leżenie i rzyganie na zielono.
  • 1764 / 593 / 0
ChatGPT wciska różne rzeczy różnym ludziom, jak już dłużej z nim rozmawiasz i rozumie, że jesteś kumaty, to mówi mniej propagandy, ludzie powinni przestać ufać maszynom tworzonym przez multimiliarderów, ot co. Czwarta rewolucja przemysłowa, transhumanizm, bio-digital convergence, takie trzy hasła do wyszukania.

przeniesiono z wątku ogólnego - gen
  • 505 / 101 / 0
Spokojnie Ptaszynko, gdybym ufał bezrefleksyjnie to bym was tu nie pytał. Po to dyskutujemy i wyciągamy tu wnioski, żeby dzielić się informacjami, po to jest forum.

Jednak mimo wszystko założyłem, że ma rację, bo dużo rzeczy, które wypluł pokrywają się z tym co tutaj jest pisane i wypluł mi też na temat wzmacniania antyhistaminami itd., więc założyłem, że być może z tą alkalizacją moczu to też prawda.

W końcu trzeba chwytać się wszelkich dostępnych środków, żeby receptorki były posmyrane jak najdłużej, jak najmocniej, a mózg wyłączył cierpienie, którego i tak w moim życiu było już np. za dużo i wyczerpałem limit za 6 żyć, więc teraz, gdyby świat był sprawiedliwy to ja do końca życia powinienem mieć już tylko dobrze i euforię na poziomie przynajmniej znacznym.

Gdybyście wiedzieli jak brutalnie mnie życie upokorzyło to w życiu byście nie czepiali się mnie i nie chwytali tu za każde słówko jak ma to niestety mimo wszystko zazywczaj miejsce i morały są mi tu prawione regularnie mimo, że ci, którzy mi je tu prawią sami postępują nieraz skrajnie nieodpowiedzialnie.

To jest właśnie największy paradoks tego forum.

• 1764 / 593 / 0
Nie bierz tego tak do siebie, to nie jest nasza prywatna rozmowa tylko czytają to inni ludzie i dlatego w swoim poście użyłem liczby mnogiej, bo kieruje to do ogółu. Widzę na co dzień jak młodsze pokolenia już proszą AI o dokończenie myśli, wręcz o myślenie za siebie, wydawanie opinii, no dramat. No i już się nie robi researchu tylko patrzy co wypluje AI na górze wyników duckduckgo. Młodsze pokolenie skazane jest na porażkę i totalną cyfrową niewolę, ale to już od dawna zapowiadało m.in. Światowe Forum Ekonomiczne, Bank Światowy czy Palantir/DARPA. Staram się z tym walczyć na każdym kroku, bo jak my się nie przeciwstawimy takiej przyszłości, to młodsze pokolenie już tego nie zrobi... I to nie tak, że daję nam szanse większe niż błąd statystyczny — po prostu chcę żyć w zgodzie z własnym sumieniem i robić cokolwiek ;) poza forum działam przeciwko temu od lat, a ostatnio zdarza mi się i tu czasem to przemycić. Jeśli brzmiało jak atak w Twoją stronę, wybacz @Ptaszyna

Ja byłem około 10 razy bezdomny, nie mam większości zębów, ponad 100k długu, straciłem wszystkich prawie bliskich, brzydzę się lustra, jestem skończonym ćpunem i zostało mi kilka lat życia z pewnych innych powodów, a mam ledwo 28 lat. Nie tylko Ciebie życie styrało, wierz mi. I dlatego właśnie, że tak dużo przeszedłem (a nie wymieniłem nawet 10%) to nie biorę nic do siebie, co kto mi gada. Pomyśl może, czy nie warto też takiej postawy przyjąć... I nie żadne morały czy chwytanie za słówka, tylko jak już mówiłem publiczna odpowiedź do szerszego grona.

Co do Twojego pytania, z tym zmienianiem moczu na bardziej alkaliczny, weź to dokładniej rozwiń i coś pomyślimy.

Co do wzmacniania kodeiny i redukcji szkód tutaj masz ogromny temat który od deski do deski pisałem samodzielnie bez żadnej AI i myślę, że pomoże Ci bardziej. Szkoda, że tak mało osób go widziało, więc jak go podbijesz albo w przyszłości też komuś podlinkujesz, to będę wdzięczny.

poradnik-wzmacnianie-i-przedluzanie-dzi ... 75579.html

Pozdrawiam Cię.

• 592 / 145 / 0
@Ptaszyna
"jest taka granica cierpienia, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna"

jesli masz sile kultywowac wlasna martyrologie, to najwyrazniej jeszcze nie jest az tak zle. nie probuje, bynajmniej umniejszac twoich odczuc, ale w wiekszosci wypadkow po opio dowolnego kalibru nie siegaja ludzie szczesliwi i zadowoleni ze swojego zycia, wiec nie dziw sie ze reakcje sa takie a nie inne.

jesli moge cos zasugerowac - sprobuj spojrzec na to tak:

mozesz dalej zagryzac weltschmertz "tripem" na kodzie. tylko ze to jest tylko proba samoleczenia objawow. niestety w takim przypadku predzej czy pozniej konczy sie to blednym kolem, a jak kiedys sie z tego wyrwiesz - to i tak jestes w punkcie wyjscia i negatywne odczucia wracaja z nasileniem.

mozesz rowniez - miast koncentrowac sie na rekreacyjnym dzialaniu - wykorzystac dystans do wlasnych odczuc jaki ta nieszczesna koda daje, do przepracowania problemu i zastanowienia sie na przyczynami i rozwiazaniem. sama akceptacja ze zycie jest jakie jest to juz bardzo duzy progres. wtedy masz wieksze pole manewru aby cos z tym zrobic, a i przewaznie spada zapotrzebowanie na znieczulenie.

jesli kodeina dziala na ciebie tak jak opisujesz, to gwarantuje ci ze jest naprawde dlugo i mocno, szukajac sposobow aby bylo jeszcze mocniej wygrasz conajwyzej wiecej negatywow, bo ewentualny przyrost efektow pozadanych bedzie nieproporcjonalny do tych pierwszych.

zrobisz jak zechcesz, ale sie chociaz nad tym zastanow, bo odnosze wrazenie ze stac cie na taka refleksje.

• 207 / 38 / 0
Fakt, o kodeinie ciężko zapomnieć. Ja miałem dłuższą przerwę (2 miesiące?). Nawet o tym nie myślałem, ale i tak w końcu się skusiłem i od razu poszło kilka razy pod rząd.
27 marca 2025TymekDymek pisze:
ChatGPT wciska różne rzeczy różnym ludziom, jak już dłużej z nim rozmawiasz i rozumie, że jesteś kumaty, to mówi mniej propagandy, ludzie powinni przestać ufać maszynom tworzonym przez multimiliarderów, ot co. Czwarta rewolucja przemysłowa, transhumanizm, bio-digital convergence, takie trzy hasła do wyszukania.
Powiedz, że nie masz pojęcia o AI nie mówiąc, że nie masz pojęcia o AI. ChatGPT sam nie wie, że pierdoli głupoty. To się nazywa halucynacja. Zupełnie jak człowiek, czego jesteś najlepszym przykładem.

Uwaga! Użytkownik przekletykozisyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1764 / 593 / 0
Oczywiście, że nie wie i oczywiście, że ma ograniczenia, żeby pewnych rzeczy nie mówić. A jakbyś pracował z niektórymi modelami dłużej to byś wiedział że dają całkiem różne odpowiedzi różnym osobom, w zależności od tego, za jak kumatego mają człowieka oznaczonego w systemie. Więcej się nie będę przerzucać bo to na to nie miejsce, miłego dnia

• 5339 / 965 / 0
W tym calym czacie Ai jest cenzura na najwyzszym poziomie .
Zapytalem co sadzi o alternatywnych metodach leczenia raka

Alternatywne metody leczenia raka budzą wiele kontrowersji. Choć niektóre z nich mogą wspomagać samopoczucie pacjentów (np. medytacja, akupunktura czy zdrowa dieta), to żadna z nich nie zastępuje skutecznych terapii onkologicznych, takich jak chirurgia, chemioterapia, immunoterapia czy radioterapia.

Masz bez wysiłku dostęp do wiedzy ogólnej, do której masz mieć dostęp.
Tak jakbyś bezrefleksyjnie oglądał tv i czerpał z tego wiedzę.
A człowiek powinien poszukiwać prawdy.
Ja jestem tzn. szurem
Ale dzięki temu np. nie zaszczepiłem się na COVID 19, bo znam podstawowe założenia.
Nikomu na świecie nie zależy, żeby ludzie byli zdrowi.
Raz, że przeludnienie i daza do ograniczenia liczby ludności.
Dwa
Choroby, to jest niesamowicie dochodowy biznes. Medycyna Rockefellerów ska.
Wszystko jest od tzn. Chazarów. Całe zło na świecie.

Owszem, są lekarze z powołania.
Ale oni są od studiów uczeni wielu bzdur i potem jada schematami. Maka dobre intencje, to nie ich wina.
Jeśli zaczną CoA odwalać, to wtedy ich wywalają na boczny tor, jak Jehowego, który odszedł ze zboru.
Zabierają prawo wykonywania zawodu, oczerniają.

The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1764 / 593 / 0
@DobryWujas może z tą alkalizacja moczu to tak jak @PolskiLen miał kodeinę nie dla szczurów i przepłuczkę sobie pod napletek wlewał i zawiązywał jak balonik

@ledzeppelin2 z mafią chazarską, całymi tymi WEF, Bankiem Światowym, Grupą Bilderberg itd. od dawna toczę wojenkę w sieci, kiedyś prowadziłem stronę wszystkiedowody.pl która niestety została mi zdjęta, ale może znajdzie się coś w web archive, miałem ponad 200 pozycji oparte na ponad 1000 publikacji naukowych.

Cieszę się że tylko mi to usunęli i żyję, bo taki np. Kary Mullis, który wymyślił technologie PCR i od samego początku mówił, że to się nie nadaje do diagnozowania zakażeń i krytykował Fauciego to sobie tuż przed wydarzeniami z Wuhan umarł xD a transhumanizm czyli eugenika 2.0 już od dawna w planach ONZ, Światowego Forum Ekonomicznego, DARPA i nie tylko, ale mimo, że elity od lat o tym mówią wprost, to i tak większość Cię nazwie szurem jak tylko o tym wspomnisz. W tym roku rusza cyfrowe euro (CBDC), pacynka globalistów Trump rusza ze stablecoinami które mają pełnić tę samą rolę i społeczeństwo obudzi się z ręką w nocniku, jak już nie będzie gotówki i bez cyfrowej tożsamości do sklepu nie wejdziesz. Ale ja już po kilku latach batalii powoli odpuściłem, było okej dopóki pisałem o walkach farmacji i bombardowaniu krajów na bliskim wschodzie, jak tylko zacząłem mówić, iż Trump w drugim dniu kadencji przekazał 500 miliardów dla big tech na rozwój "szczepionek" mRNA na raka UWAGA PROJEKTOWANYCH PRZEZ AI (patrz: Project Stargate), w pierwszej kadencji zwiększył dług o 6 bilionów, a Elon to transhumanista i technokrata i razem chcą stworzyć "Technate" czyli połączenie Kanady, USA i Meksyku (co było planem dziadka Muska, również technokraty) i to prosty krok ku globalnemu cyfrowemu niewolnictwu pod zarządem Rothschildów i reszty bandy... Tak szybko moje konto na X zniknęło bez możliwości odwołania ;) także teraz jedyna sieć społecznościowa bez cenzury to NOSTR, ale ludzie spragnieni bohatera będą wierzyć w swoich amerykańskich wybawców do samego końca. Dlatego jebać, trzeba się ułożyć ze swoim życiem i jakoś dożyć z dala od cyfrowego gułagu.

Ostatnio zmieniony 28 marca 2025 przez WladyslawWygiello, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1020 / 244 / 0
Ja generalnie uwielbiam spiskowców. Najpierw było gmo, teraz po covidzie są szczepionki. Mamy nawrót chorób z lat powojennych i wcześniejszych przez takie nastawienie.
Wyjaśnisz mi czym są alternatywne metody leczenia raka? Jak wspomnisz o oleju RSO @ledzeppelin2 to już żałuję, że zapytałem xD.

@TymekDymek
A weź mi nie wspominaj o tym trollu xD. On by se analnie te kode zapodał. Pewnie tęskni za zabawami z młodości. :D

ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.