Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 12692 / 2456 / 0
Widziałem fotki automatów, z których chłop zbierał ok 300 g suchego (mowa o Polsce).
Oczywiście nie ze wszystkich taki plon jest możliwy. Automaty "starej generacji" dają raczej symboliczny zbiór. Ja miałem w zeszłym sezonie takiego - durban poison x amnesia haze auto (krzyżówka autorstwa jednego z userów).
Wyszedł z tego raptem słoik 0.7 L z 3 głównymi pałkami i kilkoma mniejszymi, które powstały przez naginanie. Max 15 g, ale za to krzaczek był bardzo mały i bezzapachowy. Ukryć coś takiego dałoby się pewnie i w centrum miasta w jakiś chaszczach : )
  • 917 / 235 / 0
Proszę o radę znawców, kolega ma trochę tematu z rodziny skunowatej, duże ładne pały, rudo owłosione i pokryte pyłkiem, to indoorek jest, dobrze wysuszony ,i siedzi sobie luźno w kilku słoiczkach. Moje pytanie jest takie, jak zabezpieczyć to palonko aby przetrwało dajmy na to 5 lat? Mam kilka pomysłów ale nie wiem który jest dobry ,mianowicie sprasować całość i w jednym hermetycznym słoju, oklejonym taśmą zakopać, czy zrobić z tego hasz typu afgan, i do słoiczka i zakopać. Czy może zmielić na pył i zrobić taki marokański hasz twardą zieloną kość. Ważne żeby po tych kilku latach, nadal miało THC i żeby nie spleśniało. Mam butelki wina własnej produkcji które leżakują 6 rok i są przepyszne czy gandzia też może dostać nowych zapachów i smaku? Wiem że będzie działała inaczej niż teraz, ale chyba pięciu lat to nikt nie wytrzymał, a może...jeśli tak to proszę o recenzje .
  • 12692 / 2456 / 0
Ja bym pakował próżniowo - jeśli oczywiście jest tego na tyle, by opłacało się kupować urządzenie (zakładam, że jest).
A gdzie dalej to ukryć, to nie wiem - inna sprawa zupełnie. Nigdy nie zakopywałem zioła i nie wiem, jak znosi mróz.
Na pewno próżnia zapewnia najwolniejsze starzenie się.
  • 8103 / 911 / 0
Co do zbiorów z automatów.Takie 4 doniczki w większym grow boxie i spokojnie można wyciągnąć 200-250 gieta.Wstarczy tylko dobrze nawozić, mieć w miarę profesjonalnego grow boxa oraz lampę i mamy piękne, grube ``szyszki``. :liść:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 144 / 12 / 0
@jezus_chrystus a dałbyś przykłady z "nowej generacji" automatów, albo odesłał do wątku gdzie się tego dowiem?
  • 18 / 1 / 0
Mieliście kiedyś mocną depersonalizację po marihuanie?
  • 2714 / 514 / 0
Nowe generacje, ploniaste, z dobrze ustabilizowanymi genami mają Dinafem, Dutch Passion i Sweet Seeds - właśnie w takiej kolejności według mnie. Poczytaj relację z ich upraw na https://growdiaries.com/

https://www.dinafem.org/en/autoflowerin ... bis-seeds/
https://dutch-passion.com/en/autoflowering-seeds
https://sweetseeds.es/en/tag/semillas-autoflorecientes/

Widziałem fotorelację w której ktoś na indoorze z jakiegoś straina od DP zebrał 900g suchego palenia, relacje z 500g z krzaka też nie są jakimś ewenementem, oczywiście ciągle mowa o automatach. Po prostu trzeba zapewnić jak najlepsze warunki i wiedzieć co się robi, wiadomo że początkująca osoba tyle nie wyciągnie, ale analogicznie rzecz biorąc nie wyciągnie też rekordowych ilości z odmian światłoczułych.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 967 / 243 / 0
Jest jeszcze wyspecjalizowany w automatach Fast Buds
@UltraViolence , co o nich powiesz ?
  • 917 / 235 / 0
Moim zdaniem duży box plus dobre oświetlenie równa się duży zbiór. Nie ważne czy jest to 1 ziarno czy 3, zawsze można jedną roślinę wyprowadzić na giganta ( ale to raczej rośliny czułe na zmianę fotoperiodu), trzymając dostatecznie długo na wegu kształtujemy podłoże pod przyszłe topy, a jeśli to automat to weg jest krótki i mamy mało czasu na to ale też się da. Na forach pisze się o najlepszej wydajności 1g/w , mnie wychodziło kiedyś 0.5g kwiatów, na 1w i uważam że to i tak dobry wynik. Czyli jak ktoś zebrał 900gr suchego topa to mógł mieć około 1000 watt na oświetleniu, przy świetlówkach to wychodzi 30 żarówek E27 z mocą 2250 lm, to i boxik musi być spory ,w obudowie od kompa jak ktoś zetnie 50gram topów to jest mistrz.
  • 12692 / 2456 / 0
50 g w obudowie od kompa jest chyba nierealne.
Generalnie największe plony są raczej na outdoorze, ale teraz jest już zdecydowanie za późno, żeby startować.

Są ludzie, którzy mają tzw. rękę do roślin i widziałem u debiutantów naprawdę spektakularne efekty. Jeśli ktoś nie wie, czy ma rękę do roślin, to wystarczy rozum i dostęp do internetu. Wszystkie niezbędne informacje można znaleźć w moment i trzeba tylko poświęcić trochę czasu na czytanie / oglądanie.
Oczywiście są też ludzie, którzy od razu uderzają na forum i pytają "chcę sobie posadzić krzaka - co mam zrobić?" ; )
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.