Oczywiście nie ze wszystkich taki plon jest możliwy. Automaty "starej generacji" dają raczej symboliczny zbiór. Ja miałem w zeszłym sezonie takiego - durban poison x amnesia haze auto (krzyżówka autorstwa jednego z userów).
Wyszedł z tego raptem słoik 0.7 L z 3 głównymi pałkami i kilkoma mniejszymi, które powstały przez naginanie. Max 15 g, ale za to krzaczek był bardzo mały i bezzapachowy. Ukryć coś takiego dałoby się pewnie i w centrum miasta w jakiś chaszczach : )
A gdzie dalej to ukryć, to nie wiem - inna sprawa zupełnie. Nigdy nie zakopywałem zioła i nie wiem, jak znosi mróz.
Na pewno próżnia zapewnia najwolniejsze starzenie się.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
https://www.dinafem.org/en/autoflowerin ... bis-seeds/
https://dutch-passion.com/en/autoflowering-seeds
https://sweetseeds.es/en/tag/semillas-autoflorecientes/
Widziałem fotorelację w której ktoś na indoorze z jakiegoś straina od DP zebrał 900g suchego palenia, relacje z 500g z krzaka też nie są jakimś ewenementem, oczywiście ciągle mowa o automatach. Po prostu trzeba zapewnić jak najlepsze warunki i wiedzieć co się robi, wiadomo że początkująca osoba tyle nie wyciągnie, ale analogicznie rzecz biorąc nie wyciągnie też rekordowych ilości z odmian światłoczułych.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
@UltraViolence , co o nich powiesz ?
Generalnie największe plony są raczej na outdoorze, ale teraz jest już zdecydowanie za późno, żeby startować.
Są ludzie, którzy mają tzw. rękę do roślin i widziałem u debiutantów naprawdę spektakularne efekty. Jeśli ktoś nie wie, czy ma rękę do roślin, to wystarczy rozum i dostęp do internetu. Wszystkie niezbędne informacje można znaleźć w moment i trzeba tylko poświęcić trochę czasu na czytanie / oglądanie.
Oczywiście są też ludzie, którzy od razu uderzają na forum i pytają "chcę sobie posadzić krzaka - co mam zrobić?" ; )
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.