Oczywiście nie ze wszystkich taki plon jest możliwy. Automaty "starej generacji" dają raczej symboliczny zbiór. Ja miałem w zeszłym sezonie takiego - durban poison x amnesia haze auto (krzyżówka autorstwa jednego z userów).
Wyszedł z tego raptem słoik 0.7 L z 3 głównymi pałkami i kilkoma mniejszymi, które powstały przez naginanie. Max 15 g, ale za to krzaczek był bardzo mały i bezzapachowy. Ukryć coś takiego dałoby się pewnie i w centrum miasta w jakiś chaszczach : )
A gdzie dalej to ukryć, to nie wiem - inna sprawa zupełnie. Nigdy nie zakopywałem zioła i nie wiem, jak znosi mróz.
Na pewno próżnia zapewnia najwolniejsze starzenie się.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
https://www.dinafem.org/en/autoflowerin ... bis-seeds/
https://dutch-passion.com/en/autoflowering-seeds
https://sweetseeds.es/en/tag/semillas-autoflorecientes/
Widziałem fotorelację w której ktoś na indoorze z jakiegoś straina od DP zebrał 900g suchego palenia, relacje z 500g z krzaka też nie są jakimś ewenementem, oczywiście ciągle mowa o automatach. Po prostu trzeba zapewnić jak najlepsze warunki i wiedzieć co się robi, wiadomo że początkująca osoba tyle nie wyciągnie, ale analogicznie rzecz biorąc nie wyciągnie też rekordowych ilości z odmian światłoczułych.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
@UltraViolence , co o nich powiesz ?
Generalnie największe plony są raczej na outdoorze, ale teraz jest już zdecydowanie za późno, żeby startować.
Są ludzie, którzy mają tzw. rękę do roślin i widziałem u debiutantów naprawdę spektakularne efekty. Jeśli ktoś nie wie, czy ma rękę do roślin, to wystarczy rozum i dostęp do internetu. Wszystkie niezbędne informacje można znaleźć w moment i trzeba tylko poświęcić trochę czasu na czytanie / oglądanie.
Oczywiście są też ludzie, którzy od razu uderzają na forum i pytają "chcę sobie posadzić krzaka - co mam zrobić?" ; )
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.