Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1743 / 26 / 0
ktoś parę postów prędzej się zapytał czy ktoś bierze klony leczniczo - otóż ja, wczoraj z imienin Szymona - kolegi nic nie pamiętam, wiem że obudziłem się o 2 w nocy wziąłem klona, 30mg mianseryny z 0,7 zostały z 2 sety to popiłem %-D
I położyłem się ponownie spać, obecnie obudziłem się jeszcze z promilami lufkę opale i idę dalej spać ;-)
  • 509 / 2 / 0
Ja wczoraj wyszedłem z chaty po Pepsi, a że spotkałem znajomego po diagnozie (ale o wyższym stażu szpitalnym), trzydzieści minut potem kończyłem trzeciego jabola, a rano znalazłem w portfelu niezrealizowaną i w pełni użyteczną bibułę na 60 sztuk klonów 2mg z jego nazwiskiem w polu "ubezpieczony" - nie mam pojęcia, co mu za to dałem (pewno szkło do polaryzacji, albo browar, bo ziombel ma takie stawki ;-) )
  • 114 / 2 / 0
Laska W124 pisze:
Masz_a pisze:
Nie śmiej sie mięczaku bo mam taką tolerancje na beznzosy że mnie już taka dawka nie rusza tylko oczka mi opadają i jestem wyluzowany.
Śmieczny jesteś człowieczek bo nie masz tolerancji wyrobionej. Zacznik gadke ze mną jak już będizesz miał :finger:
No właśnie, ND, po co się wpierdalasz między Prawdziwe Ćpuny ?
A poważnie to huj wie, czy się z tego śmiać czy rzewnie zapłakać . Przyjmijmy, dla ułatwienia, że Twoje świadectwo nie mija się z prawdą - a więc jesteś cyborgiem, i to raczej wątpliwy powód do dumy. Chociaż, w przededniu upadku Białego Człowieka być może im dalej od założeń ewolucji tym lepiej...
Nie chwale sie tym że mam taką tolerancje i nie jestem dumny wiec nie pierdol :wall:
  • 509 / 2 / 0
Masz_a pisze:
Nie chwale sie tym że mam taką tolerancje i nie jestem dumny wiec nie pierdol :wall:
No jak, kurwa, nie?!
Właściwie to nie moja sprawa, nie do mnie pisałeś, ale bez demagogii, ziomuś ;>

Do tematu:
Bibuła wydarta z książeczki może budzić jakieś zastrzeżenia Pani Magister albo nie zostać zrealizowana?
  • 413 / 4 / 0
Do tematu:
Bibuła wydarta z książeczki może budzić jakieś zastrzeżenia Pani Magister albo nie zostać zrealizowana?

Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/clonazepamum ... z0u4mlWYPX

Z jakiej książeczki??zdrowia?? na pocieszenie moge ci powiedziec ,że magistrów mamy coraz mniej w aptekach,wiekszosc to technicy farmacji.
A co do klona to jestem na szóstce mg,noo czasem pojdzie jeszcze osiem.
A było 14 -16...to masakra.A wasze kłotnie o dawki mnie smieszą.
Zwłaszcza jak ktos nie wierzy w gigantyczne tolerki.Ale to smutna prawda.Można dojsc do takiego stanu ,że "bezkarnie"wali sie 90 ,100 mg klona o raz....albo 60 ,70 mg alpry.ciężko w to uwierzyc ale to prawda.Lekarze nawet czesto w to nie wierzą. Osobiscie raz strzeiłem liścia 30 mg klona i zapiłem to alko niekonsumpcyjnym....potem psy...dwa dni na dołku....itp.
Trzeba sie pilnowac....nigdy tego nie powtórze,ale osobiscie widziałem jak kolo walił 30 mg klona w kable na skręcie od helenki i łaził po tym normalnie.dopiero z miesiac pózniej znalezli go w kiblu u nas w szpitalu.Przywalił jedno i drugie,wyszło na sekcji...to był chyba "złoty" bo miał już dosyc wszystkiego ,znałem go dobrze.
Ja sie spękałem jak doszedłem do tych szesnastu , bo to było już dla mnie ostre ćpanie.
Jorgneli sie w pracy...dostałem przestój.Ogólna chujnia.Wyrabianie tolerki to cholernie głupia sprawa ,bo sprzęt przestaje działac tak jak powinien i można sie wpierdolić w takie kłopoty ,że poezja.
Ja dostałem tylko po dupie w pracy,i jebali mnie w domu za infantylne zachowanie i bełkotliwą mowe.No i mieszaniana z alko konczyła sie zwykle na psach.
A można sie obudzic w wozie cygańskim w damskich majtkach i zużytej peruce w towarzystwie jakiegos monstrum.
Także ostrożnie panowie. :finger: :-D
  • 509 / 2 / 0
kowal1125 pisze:
Z jakiej książeczki??zdrowia?? na pocieszenie moge ci powiedziec ,że magistrów mamy coraz mniej w aptekach,wiekszosc to technicy farmacji.
Tak, z książeczki zdrowia. Po prostu dostałem niezrealizowaną receptę od znajomego, ale bez reszty książeczki.
  • 114 / 2 / 0
Laska W124 pisze:
kowal1125 pisze:
Tak, z książeczki zdrowia. Po prostu dostałem niezrealizowaną receptę od znajomego, ale bez reszty książeczki.
Spokojnie ja kiedyś kserowłem recepty i żadna pani magister w aptekach, których odwiedziłem mnustwo z tym kserowanym świstkiem nic nie móiła tylko wydawałą lek.
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2010 przez Masz_a, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 509 / 2 / 0
Masz_a pisze:
Spokojnie ja kiedyś kserowłem recepty i żadna mani magister w aptekach, których odwiedziłem mnustwo z tym kserowanym świstkiem nic nie móiła tylko wydawałą lek.
O, byłoby miło :-) Może rozwiń ? Miałeś jakiś specjalny receptowy papier ? :-P
  • 114 / 2 / 0
Zwykłą recepte od lekarza tą rółtą i poprostu kserowałem to w punkcie ksero na cienkim papierze takim jak używają włąśnie w przychodni do druku tych kuponów.
  • 5299 / 104 / 0
Recepta na zwykłym papierze przechodzi normalnie raczej. Największa pewność jest, kiedy recka pochodzi z programu medycznego, który udostępnia drukowanie recept. Tylko wtedy pismo długopisem? ;] Na ogół pani za oknem podchodzi do sprawy rzeczowo: pieniężnie. Jej klient się wjebie i nieraz przyjdzie. Byle na x, nie na p, hehe %-D
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.