Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 94 / 3 / 0
"Nagroda za normalne życie" jak Ty potrzebujesz nagrody za normalne życie to czy Ciebie cieszy normalne życie? Może i umiesz trochę pożyć trzeźwy i dalej się oszukujesz, ale marzeń to Ty nie masz jak każdy z nas. Czyli potwierdzenie- meta zabiera każdego. A skoro nie, to nie nagradzajcie się więcej metą oszuści
  • 13 / 2 / 0
ale chłop wyzej pier*li głupoty jak 30mg działa korzystnie. Odstaw dragi synek, bo widac ze z meta nie miałeś sporej styczności i nie wiesz ze słowa korzystnie/raz na jakiś czas/redukcja szkód przy tej substancji nie maja znaczenia
  • 585 / 52 / 0
Powiem szczerze że meta to jeden z stymulantów na którym się chyba najbardziej zawiodłem. Zawsze myślałem żę to jest takie super mocne i działanie ekstra oraz że działa długo itp Może gdybym spróbował jej na początku przygody z dragami to innaczej to by wyglądało, a wyszło tak że pierwszy raz próbowałem jej mając już za sobą blisko 10 lat codziennego brania stymulantów rożnej maści, a chyba najbardziej na ocenę miał wpływ że biorąc pierwsze razy byłem może w czwartym roku ciągu na a-pvp, którego tak ponad gram dziennie używałem.

W trakcie ciągu na alfie meta okazałą się rozczarowaniem totalnym, bo w zasadzie całkowicie nie działała, paliłem pół grama w wieczór i większych oznak działania nie zauważyłem, żeby coś czuć i tak musiałem alfy dopalić. I ogólnie po takich 0,5g kładłem się i zasypiałem jak dziecko w 5m od ostatniego dyma. Żeby nie było że meta była jakaś lipna czy coś, specjalnie kupiłem ze 3 różne z różnych stron świata, które miały czystość której pewnie ciężko na ulicy szukać, jedną sprawdziłem w EC i miała ponad 85% czystości, wiec proszę bez komentarzy że dobrej mety nie próbowałem chyba. Na te zabawy wydałem kupę kasy i jedyne co uzyskałem to niesmak całą metaamfetaminą, poza nią robiłem też próby z kokainą i wciągana też nawet taka 80% czystości i wyżej praktycznie nieaktywna byłą w ciągu n a alfie, crack okazał się troch lepszy w działaniu ale biorąc pod uwagę zależność ceny do efektu to nadal całkowicie nie wartą uwagi używką.

Kolejne podejścia do mety miałem już kiedy nie waliłem już takich ilości alfy, a przynajmniej miałem przerwy koło miesiąca, podczas których za to waliłem inne stymulanty więc żeby nie było. Wtedy trochę lepiej to już wyglądało bo brałem na czysto i efekty były już odczuwalne, ale nadal dość słabe, gram paliłem w jakieś 8h i też tylko bo się ograniczałem i chciałem żeby jakoś na dzień w pracy mi to starczyło, bo inaczej w parę h by nie było go.

Biorę poprawkę na moją kosmiczną totlerancję i to że walę stymulanty codziennie od jakiś 12-13 lat, wiem że np czas działania wszytkiego uległ znacznemu skróceniu, ale lczyłem że meta coś więcej zdziała niż max do godzinny działania, w moim przypadku muszę sobie kalkulować budżet na używki z załozeniem codziennego stosowania i meta w cenach jakie za nią płaciłem całkowicie nie nadaje się do użycia, może jak by kosztowała 50zł za gram i nie musiał się pierdolić z zamawianiem z zagranicy i związanych z tym mankamentów, to z braku laku może i bym kupił czasem, tak za tyle wolę grama alfy, mocniejsze działanie, na dłużej starcza i ma dłuższy czas działania.

Tylko problem jest taki że alfa niedługo zniknie z rynku pewnie tak jak wcześniej MDPV i szukam czegoś na jej miejsce,niestety meta nie jest w żaden sposób alternatywą, głównie z uwagi na cenę. Zwykła amfetamina to w ogóle szkoda gadać, nawet po oczyszczeniu do 70-80% czystości praktycznie nie działa, a biorąc pod uwagę że trzeba ją wciągać to w ogóle porażka i spisałem ją na straty.

Dodano akapity -- 909
  • 1040 / 150 / 0
Czy tak wysoka tolerancja jest w ogóle możliwa? Zawsze myślałem, że metamfetamina przebije każdy stymulant (zwłaszcza jakieś tam rc).
  • 270 / 13 / 0
Też jestem zdziwiony a nawet w szoku,że ktos pali 0.5g meth i idzie spać.....
100mg niejednego wysłało by w niezapomnianą podróż :)
  • 54 / 5 / 0
Skoro działanie stymulujące 10 mg alfy jest jak 100mg koko to co sie dziwić... Baltazar przy żarciu GRAMA(!!!) alfy musiałby trzaskać DYCHE koko (¡!¡!¡!) także zdrówka życzę xd
  • 312 / 12 / 0
Dzisiaj przez przypadek dojebalem chyba paste metamfetaminy. Towar biore za dyszke i zawsze mnie porobi, a dzisiaj mnie wyjebal z butow, takie skupienie i stymulacja sa tak silne, ze dzisiaj od 10 rana siedzialem do teraz w tej samej pozycji, calkowicie wchloniety w pisanie z ludzmi na czacie. Zrenice mi wyjebalo na maxa odrazu, zrobilem sie taki gadatliwy jak nigdy.

Ogolnie faza zajebista, towar to byla zoltawa pasta, ale nie wyobrazam sobie jak mozna byc bardziej porobionym na stymulantach niz ja teraz jestem.
moor1992
  • 169 / 28 / 1
Ja tam nigdy w życiu bym nie spróbował meth moim zdaniem jest za droga ale zamiast tego biorę opioidy mak a także pochodną amfetaminy czyli efedron .chodzę do mojej ulubionej apteki i kupuję claritine active ma 10 tabletek po 120 mg pseudo-efedryny + dodaje manganian (utleniacz) i mam efedron boże taka euforia pobudzenie masakra ale jest po tym silna chęć zażycia kolejnej dawki xD
"Kto się Mnie zaprze przed ludźmi, tego zaprę się i Ja przed Moim Ojcem"
(Mt 10, 33).
  • 43 / 2 / 0
Witam jaka dawka dla czlowieka nowicjusza bez tolernacji towar pewny 50-100mg starczy ? czy sie nie pierdzielic i walnac 150-200 mg.Jadlem duzo amfy i nie spalem pare razy po 5 dni taki jestem zaprawiony w boju.2 sprawa meth dziala ? w polaczeniu z ssri sertralina 25 mg rano i neuroloeptyakmi olonzapina 5 mg, 1 mg risperidonum na noc.a co 14 dni zastrzyk 25 mg risperidonum.amfetamina na mnie dziala wiec mysle ze met tez powinien.Co sadzicie.Pzdr
Uwaga! Użytkownik Grom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 556 / 2
Dokładnie stóweczka na start, a na zwale tylko dociągać małe kreski. Na ciągu można się nieźle wpierdolić, po jakimś czasie wyglądać jak wrak. Mnie osobiście najbardziej podoba się ten błogi stan, kiedy walisz już któryś dzień z rzędu tylko, żeby podtrzymać ciary, Samego pierdolnięcia na starcie osobiście nie lubię.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.