Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 1 / / 0
Taniej, ale ryzyko jednak większe ;-)
  • 1741 / 569 / 0
Jakiś czas temu chwilowo nie miałem dostępu do bączki, znalazłem jakiegoś Damianka na mieście i kupiłem palenie. Spaliłem jedną lufkę, po której mało co powinienem czuć, jednak po pół godziny zacząłem czuć, jak gdzieś w centrum mózgu mam wbite kleszcze, które rozrywają mi mózg na dwie połowy. Ból był nie do zniesienia, pod koniec straciłem przytomność.

Co to mogło być? Paliłem setki różnych odmian konopii i nigdy w życiu się z czymś takim nie spotkałem, nawet po 20x większych dawkach.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 909 / 0
@TymekDymek
Obstawiam za nadmierna ilością nawozów.Tyle chemii w to władował, że rozbolała Ciebie głowa.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1741 / 569 / 0
To nie był po prostu ból głowy. Ten, w różnej formie męczy mnie od dziecka. To było bardziej jak kleszcze wbite w mózg i z siłą prawie wystarczającą do rozerwania go na pół, ciągnięte na boki.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 429 / 64 / 0
04 sierpnia 2020jezus_chytrus pisze:
Bo dałeś się nakłonić : ) Podstawowe pytanie - kiedy to było? Teraz sprawy za gram są zazwyczaj umarzane.
2 lata temu
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12552 / 2434 / 0
Jakie nawozy... myślicie, że jak jakaś grupa robi nielegalną uprawę (czysto zarobkową), to bawią się w jakieś nawożenie herbatką z banana, czy flushem 2 tygodnie przed końcem, żeby było full naturalne i dobrze smakowało? Obstawiam, że o curingu nigdy nawet nie słyszeli i po wysuszeniu temat przechodzi z rąk do rąk i trafia na osiedla.
Walą nawozy do samego końca, bo przecież liczy się tylko moc i waga.
Takie palenie to niestety nie jest jakiś biały kruk, tylko raczej standard.
Każdy palacz wiele razy jarał takie cuda.

Nikt tutaj nie wywróży, co mogło być w tym paleniu i skąd "kleszcze w mózgu".
  • 39 / 4 / 0
kurcze, jestem na etapie palenia wieczorami, tylko i wyłącznie przed spaniem. Dodatkowo mam problem z alkoholem, ale palenie ułatwia mi wytrzymać bez alkoholu. Kiedyś często piłem piwo i paliłem trawę, teraz wole sportowy tryb życia i blanty na sen. Najgorzej ze mam teraz etap, gdzie zioło bez piwa mnie lekko schizuje, a alkoholu pić nie chcę. Z kolei zioła odstawiać też nie chcę %-D Co zrobić? %-D
  • 27 / 4 / 0
Czy jest jakas odmiana marihuany, która nie spowoduje, że od razu zrobie się sena i z imprezy nici?
  • 12552 / 2434 / 0
Tak, jest dużo. Każda właściwie z Haze w nazwie to niemal gwarancja braku snu podczas działania.
  • 917 / 235 / 0
04 sierpnia 2020TymekDymek pisze:
To nie był po prostu ból głowy. Ten, w różnej formie męczy mnie od dziecka. To było bardziej jak kleszcze wbite w mózg i z siłą prawie wystarczającą do rozerwania go na pół, ciągnięte na boki.
Myślę że dopadł Cię demon Marichuanen , mój przyjaciel twierdził kiedyś że mu ktoś wbija gwoździe w mózg ,po spaleniu odrobiny dobrego afgana :ręka:
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.