Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 2714 / 513 / 0
A skąd my mamy to wiedzieć nie znając stanu Twojej psychiki? Na to pytanie możesz odpowiedzieć sobie tylko Ty sam.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 12 / 1 / 0
Powiem że miło się zjarać na prawdę dobrym kopaczem pierwsze po wstaniu o 4:30 rano w oknie przy śpiewu ptaków :P
Uwaga! Użytkownik heihaczi jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 12 / 0
dokładnie, to indywidualna sprawa. jeśli masz (lub przewidujesz) u siebie jakiekolwiek problemy psychiczne nie powinieneś korzystać z mj jak i innych substancji. ale z drugiej strony benzodiazepiny są właśnie do leczenia lęków więc powinny je też likwidować po paleniu i jaranie nie szkodziłoby tak, ale to tylko moje przypuszczenia
  • 12597 / 2437 / 0
Palenie marihuany na "podkładzie" z benzo to marnowanie zioła. Działanie będzie bardzo spłycone - szczególnie tyczy się to sativowych odmian.
Z odmianami Indica może nastąpić synergia działania.
  • 144 / 12 / 0
ja tam lubie, co prawda tak jak mówisz działanie spłycone ale fajnie można się upalić w domciu na kanapie czy łóżeczku
  • 365 / 62 / 0
Ja który jadłem benzo parę razy w życiu nawet na następny dzień po śmiesznej dawce 10mg diazepamu nie czułem żadnego działania, osobiście odradzam.
Uwaga! Użytkownik YoungestFlexer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 12 / 0
a jakiego działania się spodziewałeś?
  • 917 / 235 / 0
U mnie zioło wywołuje efekty nerwicowe, które są minimalizowane przez benzodiazepiny w małej ilości.
Biorę 1 mg bromka i jednego macha akacza i czuje czill po całym dniu.
  • 163 / 26 / 0
@junkiexl
CBD również niwelizuje, tak jest raczej bezpieczniej niż za pomocą benzo
  • 144 / 12 / 0
porównywanie cbd do benzo w kwestii niwelowania lęków to jak porównywanie paracetamolu z morfiną w zbijaniu bólu
Zablokowany
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).