DMT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Nie, tak tylko pierdolę jak pierdoliłem o 40 paru innych ciekawych substancjach :cheesy: Wszystko było ściemą, zwłaszcza 12 kwasów, nie jedz tyle, bo dostaniesz schizofrenii :blush:

Mimosa+ruta
Mimosa+B.Caapi
לאכול חומצה!
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
gringo a probowales mimosa+moclobemid?
Bo nadal nei wiem ile potrzeba tego imao zeby ta pharmahuasca wyszla jak powinna ,ponoc 150 mg daje rade
,jakos nie potrafie z ta rutac dobrze sie dobrac a caapi nie posiadam :)
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2009 przez kapo, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 27 / 0
Nie próbowałem, miałem taki plan, ale jak się wkrótce skończą zapasy naturalnego inhibitora to będę zmuszony użyć moklo, dam Ci wtedy znać. Chyba że spytam się duchów czy mogę walnąć z moklobemidem hehe ;-)
לאכול חומצה!
  • 614 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: duke01 »
hmm..

a ja mam prośbę. jak ktoś próbował DMT(szczególnie freebase) to niech napisze jakiegoś TR'a.

ciekaw jestem czy za pomocą potężnych dawek LSD da się uzyskać efekt podobny do DMT.
  • 1238 / 27 / 0
duke01 pisze:
ciekaw jestem czy za pomocą potężnych dawek LSD da się uzyskać efekt podobny do DMT.
Da się, lądujesz zawsze TAM, choć wtedy po 12 było bardzo chaotycznie i ciężko do ogarnięcia. Po Aya, zwłaszcza w połączeniu z Caapi jest bardziej przystępnie podane na przysłowiowym talerzu, nie powiem że jest lekko, ale czujesz "wsparcie" jeżeli okażesz szacunek.
לאכול חומצה!
  • 5299 / 104 / 0
Moklobemidem da się wzmocnić kwasa, dpt, grzyby, to i czemu na DMT miałby nie działać? Duchy tu nic nie będa miały do gadania %-D Inhibitor + DMT i tyle. No, może będą do gadania miały jak się dobrze pharmahuasca zainstaluje %-D %-D %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 304 / / 0
Zapodajcie proszę linka do sklepu z jakaś fajną fajeczką do DMT/Meth/ReX w tym linku od Kapo juz nie maja tych fajek :/
Chyba już nic nie wiem. nie ma nas a co ?
jestem tu gdzie jestem!
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Proponuje konstrukcje urządzenia z linku, dym jest trochę bardziej znośny, a co najważniejsze metoda jest bardzo efektywna. Ja na testy różnego rodzaju sprzętów do palenia diemti, zmarnowałem sporo materiału, a efekty często były marne lub średnie.
http://forums.mycotopia.net/botanicals- ... e-vid.html,

Ciężko jest kupić identyczną fajkę szklaną użytą doej konstrukcji, ja użyłem takiej trochę podobnej, dostępnej szeroko w sklepach i kosztującej jakieś 5zł. Ja ją trochę zupgrejdowałem wsadzając do tej banieczki stalowych nitek, z myjek do garnków (trzeba je opalić wcześniej, bo pokrywaja je jakimś syfem. dopiero na to sypałem materiał, po delikatnym ogrzaniu zamienia sie on w płym i ładnie osadza na tych nitkach i bardzo ładnie potem waporyzuje nie rozlewając sie po powierzchni szkła.
  • 1294 / 230 / 0
Nieprzeczytany post autor: trydzyk »
A jeśli mieszkasz w szczęśliwym mieście, w którym są jeszcze rzemieślnicy od szkła, to mogą Ci taką fajkę zrobić. W stolicy jest ostatni taki czarodziej, zrobi Ci ze szkła wstęgę Moebiusa w butelce kleina.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 3129 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
Czy istnieje prostsza metoda ekstrakcji DMT freebase z mimosy niz ta?

http://www.entheogen.com/forum/showthread.php?t=9217

I drugie pytanko - jak długo można przechowywać freebase? (w pojemniku próżniowym).
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2010 przez chusajn, łącznie zmieniany 1 raz.
High, how are you?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.