DMT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 1238 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Nie, tak tylko pierdolę jak pierdoliłem o 40 paru innych ciekawych substancjach :cheesy: Wszystko było ściemą, zwłaszcza 12 kwasów, nie jedz tyle, bo dostaniesz schizofrenii :blush:

Mimosa+ruta
Mimosa+B.Caapi
לאכול חומצה!
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
gringo a probowales mimosa+moclobemid?
Bo nadal nei wiem ile potrzeba tego imao zeby ta pharmahuasca wyszla jak powinna ,ponoc 150 mg daje rade
,jakos nie potrafie z ta rutac dobrze sie dobrac a caapi nie posiadam :)
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2009 przez kapo, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 30 / 0
Nie próbowałem, miałem taki plan, ale jak się wkrótce skończą zapasy naturalnego inhibitora to będę zmuszony użyć moklo, dam Ci wtedy znać. Chyba że spytam się duchów czy mogę walnąć z moklobemidem hehe ;-)
לאכול חומצה!
  • 614 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: duke01 »
hmm..

a ja mam prośbę. jak ktoś próbował DMT(szczególnie freebase) to niech napisze jakiegoś TR'a.

ciekaw jestem czy za pomocą potężnych dawek LSD da się uzyskać efekt podobny do DMT.
  • 1238 / 30 / 0
duke01 pisze:
ciekaw jestem czy za pomocą potężnych dawek LSD da się uzyskać efekt podobny do DMT.
Da się, lądujesz zawsze TAM, choć wtedy po 12 było bardzo chaotycznie i ciężko do ogarnięcia. Po Aya, zwłaszcza w połączeniu z Caapi jest bardziej przystępnie podane na przysłowiowym talerzu, nie powiem że jest lekko, ale czujesz "wsparcie" jeżeli okażesz szacunek.
לאכול חומצה!
  • 5299 / 106 / 0
Moklobemidem da się wzmocnić kwasa, dpt, grzyby, to i czemu na DMT miałby nie działać? Duchy tu nic nie będa miały do gadania %-D Inhibitor + DMT i tyle. No, może będą do gadania miały jak się dobrze pharmahuasca zainstaluje %-D %-D %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 304 / / 0
Zapodajcie proszę linka do sklepu z jakaś fajną fajeczką do DMT/Meth/ReX w tym linku od Kapo juz nie maja tych fajek :/
Chyba już nic nie wiem. nie ma nas a co ?
jestem tu gdzie jestem!
  • 462 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Proponuje konstrukcje urządzenia z linku, dym jest trochę bardziej znośny, a co najważniejsze metoda jest bardzo efektywna. Ja na testy różnego rodzaju sprzętów do palenia diemti, zmarnowałem sporo materiału, a efekty często były marne lub średnie.
http://forums.mycotopia.net/botanicals- ... e-vid.html,

Ciężko jest kupić identyczną fajkę szklaną użytą doej konstrukcji, ja użyłem takiej trochę podobnej, dostępnej szeroko w sklepach i kosztującej jakieś 5zł. Ja ją trochę zupgrejdowałem wsadzając do tej banieczki stalowych nitek, z myjek do garnków (trzeba je opalić wcześniej, bo pokrywaja je jakimś syfem. dopiero na to sypałem materiał, po delikatnym ogrzaniu zamienia sie on w płym i ładnie osadza na tych nitkach i bardzo ładnie potem waporyzuje nie rozlewając sie po powierzchni szkła.
  • 1316 / 234 / 0
Nieprzeczytany post autor: trydzyk »
A jeśli mieszkasz w szczęśliwym mieście, w którym są jeszcze rzemieślnicy od szkła, to mogą Ci taką fajkę zrobić. W stolicy jest ostatni taki czarodziej, zrobi Ci ze szkła wstęgę Moebiusa w butelce kleina.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 3127 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
Czy istnieje prostsza metoda ekstrakcji DMT freebase z mimosy niz ta?

http://www.entheogen.com/forum/showthread.php?t=9217

I drugie pytanko - jak długo można przechowywać freebase? (w pojemniku próżniowym).
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2010 przez chusajn, łącznie zmieniany 1 raz.
High, how are you?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.