Mimosa+ruta
Mimosa+B.Caapi
Bo nadal nei wiem ile potrzeba tego imao zeby ta pharmahuasca wyszla jak powinna ,ponoc 150 mg daje rade
,jakos nie potrafie z ta rutac dobrze sie dobrac a caapi nie posiadam :)
a ja mam prośbę. jak ktoś próbował DMT(szczególnie freebase) to niech napisze jakiegoś TR'a.
ciekaw jestem czy za pomocą potężnych dawek LSD da się uzyskać efekt podobny do DMT.
duke01 pisze: ciekaw jestem czy za pomocą potężnych dawek LSD da się uzyskać efekt podobny do DMT.
jestem tu gdzie jestem!
http://forums.mycotopia.net/botanicals- ... e-vid.html,
Ciężko jest kupić identyczną fajkę szklaną użytą doej konstrukcji, ja użyłem takiej trochę podobnej, dostępnej szeroko w sklepach i kosztującej jakieś 5zł. Ja ją trochę zupgrejdowałem wsadzając do tej banieczki stalowych nitek, z myjek do garnków (trzeba je opalić wcześniej, bo pokrywaja je jakimś syfem. dopiero na to sypałem materiał, po delikatnym ogrzaniu zamienia sie on w płym i ładnie osadza na tych nitkach i bardzo ładnie potem waporyzuje nie rozlewając sie po powierzchni szkła.
http://www.entheogen.com/forum/showthread.php?t=9217
I drugie pytanko - jak długo można przechowywać freebase? (w pojemniku próżniowym).
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.