Mimosa+ruta
Mimosa+B.Caapi
Bo nadal nei wiem ile potrzeba tego imao zeby ta pharmahuasca wyszla jak powinna ,ponoc 150 mg daje rade
,jakos nie potrafie z ta rutac dobrze sie dobrac a caapi nie posiadam :)
a ja mam prośbę. jak ktoś próbował DMT(szczególnie freebase) to niech napisze jakiegoś TR'a.
ciekaw jestem czy za pomocą potężnych dawek LSD da się uzyskać efekt podobny do DMT.
duke01 pisze: ciekaw jestem czy za pomocą potężnych dawek LSD da się uzyskać efekt podobny do DMT.
jestem tu gdzie jestem!
http://forums.mycotopia.net/botanicals- ... e-vid.html,
Ciężko jest kupić identyczną fajkę szklaną użytą doej konstrukcji, ja użyłem takiej trochę podobnej, dostępnej szeroko w sklepach i kosztującej jakieś 5zł. Ja ją trochę zupgrejdowałem wsadzając do tej banieczki stalowych nitek, z myjek do garnków (trzeba je opalić wcześniej, bo pokrywaja je jakimś syfem. dopiero na to sypałem materiał, po delikatnym ogrzaniu zamienia sie on w płym i ładnie osadza na tych nitkach i bardzo ładnie potem waporyzuje nie rozlewając sie po powierzchni szkła.
http://www.entheogen.com/forum/showthread.php?t=9217
I drugie pytanko - jak długo można przechowywać freebase? (w pojemniku próżniowym).
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.