Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3901 / 562 / 0
na oko widac, ze to nie ma prawa dzialac.
  • 103 / 7 / 0
Ktoś próbował małe baka .52 z Francji i może się wypowiedzieć? Warto to kupować czy nie?
:pacman: :hel:
  • 3901 / 562 / 0
przecietny, ale dziala. bierz.
  • 63 / 5 / 0
Bakalland 56 01.2020 dziala porownywalnie do mocniejszych 89, mimo ze smak przepluczki na to nie wskazuje. Dalbym takie 5/10
W moim mieście opiatowców jak na lekarstwo :-D
  • 645 / 69 / 0
Bakalland 0.78 / 0.79? Jeden z nich miał na makfinderze ocenę 1.1, czyli drugi też pewnie? Chyba że liczyć na sws
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 229 / 26 / 0
Daj więcej info, to jakaś nowość czy coś starego? Jaka data? W przeciągu jakiegoś roku np. były dwie .55 - jedna rewelacja, druga 1/10, więc... najlepiej to sam przetestuj i daj ocenę
Nic nigdy nie było dla mnie zbyt dziwne.
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
  • 645 / 69 / 0
2020. Wypiłem zaledwie kilka łykow i działanie wyczuwalne. Gorycz, przepluczka ruda. Koło 23 wypije całość i dam znać.

• 645 / 69 / 0
Edit, paradoksalnie im mniej wypiłem tym bardziej się zgrzalem, jak dokonczylem przepluczke to działanie jakby oslablo i po paru godzinach zniknęło, ale fazy sobie nie wkrecalem na 100

• 229 / 26 / 0
A baka już wróciły do Kaufów?
Nic nigdy nie było dla mnie zbyt dziwne.
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
  • 3901 / 562 / 0
nie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.