Uroboros pisze:Też kiedyś rozgryzałem, ale nie zaliczę tego do moich ulubionych wspomnień...
JS-C chyba ironizował :).
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Płatki z mlekiem sobie właśnie robię :cheesy:. I chuj, znowu w szpony gastro wpadłem :D.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Uroboros pisze:Każdy ma jakieś dewiacje. Jedni wkładają sobie słoiki w dupsko, inni noże w cewkę moczową, jeszcze inni gryzą tjokodin
Czasami rozbijałam tjoko na "jebany pył" (jedni tłuką mielone młotkiem do mięsa, ja napierdalałam nim w tabletki) na kartce i potem zsypywałam po karteczce do szklanki wypełnionej do połowy wodą, mieszałam długo, piłam na raz. Potem szklankę zalewałam znowu i wypijałam resztki. Ale lepiej już rozgryźć i popić czymś gazowanym w stylu coli, niweluje to obrzydliwe uczucie na języku.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Ale ostatnio jakoś w ogóle tego już nie czuję więcej z tym problemów niż jakiejkolwiek zabawy, ale w głowie i tak jeden głos
"15,20 poproszę"
Aż mi kurwa narobiliście smaka a jestem pusty z hajsem jak ja pierdole, no ale właściwie to tylko 5zł mi do szczęścia potrzebne, bo najtaniej pakę mam za 5,60 ^^
edyta: no i wziąłem od brata dyszkę, to jak, do której apteki biegniemy?
Wcześniej majeczkę sobie podbiłam pesto z jednej paki znośnego maku, bo więcej nie było. No i tradycyjnie krzyżyk pod język, to i postować mi się na forum zachciało. Za jakąś godzinkę, półtorej dołożę drugą setkę IV i tak ten dzień sobie spokojnie leci... Czas znależć opio playlistę w zakładkach.
JestemSoba-Chyba, już po spacerku aptecznym?
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.