Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 2883 / 303 / 0
Uroboros pisze:
Też kiedyś rozgryzałem, ale nie zaliczę tego do moich ulubionych wspomnień...

JS-C chyba ironizował :).
Najgorsze chyba jest to, że ja mówiłem całkiem serio %-D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 138 / 1 / 0
Lalalalilalaaaj
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 12 / 0
Brudna Darianna oą
  • 1794 / 124 / 0
Każdy ma jakieś dewiacje. Jedni wkładają sobie słoiki w dupsko, inni noże w cewkę moczową, jeszcze inni gryzą tjokodin %-D.

Płatki z mlekiem sobie właśnie robię :cheesy:. I chuj, znowu w szpony gastro wpadłem :D.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 2883 / 303 / 0
Też macie po thioco jakiś syf na gardle? Ostatni raz brałem w niedziele, zawsze tak mam na odstawce, lata żarcia sulfo robią swoję, w sumie ten objaw wkurwia mnie najbardziej. Trochę ciężko mi się ślinę przełyka
  • 138 / 1 / 0
Nie, za to mam mdłości jak cokolwiek w siebie wrzuce
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2116 / 634 / 0
Uroboros pisze:
Każdy ma jakieś dewiacje. Jedni wkładają sobie słoiki w dupsko, inni noże w cewkę moczową, jeszcze inni gryzą tjokodin %-D
Chwila, to tu większość nie gryzie? Całe życie w błędzie, ja należałam do tych gryzących. %-D

Czasami rozbijałam tjoko na "jebany pył" (jedni tłuką mielone młotkiem do mięsa, ja napierdalałam nim w tabletki) na kartce i potem zsypywałam po karteczce do szklanki wypełnionej do połowy wodą, mieszałam długo, piłam na raz. Potem szklankę zalewałam znowu i wypijałam resztki. Ale lepiej już rozgryźć i popić czymś gazowanym w stylu coli, niweluje to obrzydliwe uczucie na języku.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 2883 / 303 / 0
Dla mnie to gorzko słodki nektar :*) po prostu 10 hap do buzi, rozgryźć, popić wodą i nara %-D i nieważne czy w autobusie, na środku Marszałkowskiej, w samochodzie podczas jazdy czy w kościele.
Ale ostatnio jakoś w ogóle tego już nie czuję więcej z tym problemów niż jakiejkolwiek zabawy, ale w głowie i tak jeden głos
"15,20 poproszę"

Aż mi kurwa narobiliście smaka a jestem pusty z hajsem jak ja pierdole, no ale właściwie to tylko 5zł mi do szczęścia potrzebne, bo najtaniej pakę mam za 5,60 ^^

edyta: no i wziąłem od brata dyszkę, to jak, do której apteki biegniemy? :gun:
  • 1683 / 126 / 0
Kurwa mialem dzis nie brac ale tak czytam o jebanym pyle i chyba sie skusze
  • 2116 / 634 / 0
Ja na majce siedzę, więc za kuszenie... Nawet nie mam wyrzutów sumienia. ;) Zawsze milej dzielić z kimś niedolę. Mam sentyment do knajpy kodeinowej.

Wcześniej majeczkę sobie podbiłam pesto z jednej paki znośnego maku, bo więcej nie było. No i tradycyjnie krzyżyk pod język, to i postować mi się na forum zachciało. Za jakąś godzinkę, półtorej dołożę drugą setkę IV i tak ten dzień sobie spokojnie leci... Czas znależć opio playlistę w zakładkach.

JestemSoba-Chyba, już po spacerku aptecznym? :gun:
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.