Uroboros pisze:Też kiedyś rozgryzałem, ale nie zaliczę tego do moich ulubionych wspomnień...
JS-C chyba ironizował :).
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Płatki z mlekiem sobie właśnie robię :cheesy:. I chuj, znowu w szpony gastro wpadłem :D.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Uroboros pisze:Każdy ma jakieś dewiacje. Jedni wkładają sobie słoiki w dupsko, inni noże w cewkę moczową, jeszcze inni gryzą tjokodin
Czasami rozbijałam tjoko na "jebany pył" (jedni tłuką mielone młotkiem do mięsa, ja napierdalałam nim w tabletki) na kartce i potem zsypywałam po karteczce do szklanki wypełnionej do połowy wodą, mieszałam długo, piłam na raz. Potem szklankę zalewałam znowu i wypijałam resztki. Ale lepiej już rozgryźć i popić czymś gazowanym w stylu coli, niweluje to obrzydliwe uczucie na języku.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Ale ostatnio jakoś w ogóle tego już nie czuję więcej z tym problemów niż jakiejkolwiek zabawy, ale w głowie i tak jeden głos
"15,20 poproszę"
Aż mi kurwa narobiliście smaka a jestem pusty z hajsem jak ja pierdole, no ale właściwie to tylko 5zł mi do szczęścia potrzebne, bo najtaniej pakę mam za 5,60 ^^
edyta: no i wziąłem od brata dyszkę, to jak, do której apteki biegniemy?
Wcześniej majeczkę sobie podbiłam pesto z jednej paki znośnego maku, bo więcej nie było. No i tradycyjnie krzyżyk pod język, to i postować mi się na forum zachciało. Za jakąś godzinkę, półtorej dołożę drugą setkę IV i tak ten dzień sobie spokojnie leci... Czas znależć opio playlistę w zakładkach.
JestemSoba-Chyba, już po spacerku aptecznym?
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.