Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1893 / 182 / 0
A w moim odczuciu dragi mogą być ciekawym dopełnieniem związku, zakładając że druga osoba gustuje w tych substancjach podobnego rodzaju, dysponuje porównywalną wiedzą i doświadczeniem. Rzecz jasna musi mieć podobny poziom samokontroli czy tam level wjebania.
Trzeba mieć jakieś źródło utrzymania, najlepiej gdyby obie osoby pracowały, wtedy jest za co ćpać a obowiązki wymuszają wspólne planowanie co/jak/ile/gdzie, używanie dragów z umiarem, jako pewną formę celebracji życia, rekreacji.
Idealnie moim zdaniem nadają się do tego celu trzy rodzaje substancji: stymulanty, empatogeny, psychodeliki.
  • 702 / 58 / 0
17 stycznia 2018Dersu Uzala pisze:
Idealnie moim zdaniem nadają się do tego celu trzy rodzaje substancji: stymulanty, empatogeny, psychodeliki.
do tego inhibitory PDE5 :*)
  • 5217 / 924 / 0
Zakriah, jak mozna sie zwiazac z kims kogo sie nie szanuje ??

Nawet nie wiesz ilu mezczyzn wchodzi w związki żeby 2 miesiace poruchac a potem nara .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 163 / 5 / 0
pamiętam jak z dziewczyną zapaliłem pierwsze cygaro, bardzo mnie namawiała jak rzuciłem ten pomysł, potem dałem jej napar z gałki, ja nic nie czułem a ona powiedziałą że jak wróciłą do domu to siostra do niej powiedziałą ze siedziałą i patrzyła tylko w punkt, czyli pewnie ją trochęzmuliło :P
  • 594 / 34 / 0
17 stycznia 2018ledzeppelin2 pisze:
Zakriah, jak mozna sie zwiazac z kims kogo sie nie szanuje ??

Nawet nie wiesz ilu mezczyzn wchodzi w związki żeby 2 miesiace poruchac a potem nara .
Wiem, ale w moim odczuciu to żałosne.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 863 / 123 / 5
17 stycznia 2018ledzeppelin2 pisze:
Jak widzisz - każdy ma odmienne zdanie co do Kobiet.

Jedne potrzebują miłości, jedne ruchania, znow kolejne tego i tego. Bliskości , szacunku, uczucia , że są bezpieczne. Że mogą czuć się kochane , szanowane..
To naprawdę proste.

Wg. mnie , Kobietę powinno się szanować. To piękna istota , koi nerwy ( czasem wkurwia niesamowicie )... i w ogóle. ...
Tak między nami, lekomanami. Ostatnio poznałem przezajebista dziewczynę - chłopak ją wcześniej napierdalał. No kurwa jak tak można ? Niestety i stety nie wyjawiła gdzie ta kurwa mieszka - poćwiartowałbym gościa.
Niech gnój zdechnie w męczarniach - tego mu życze
[ external image ]
  • 542 / 37 / 0
A wg mnie mniejsza częśc kobie zasługuje na szacunek.
Chociaż z drugiej strony druga płeć - to też duza część to jebane huje.
pierdolić to.
  • 567 / 53 / 0
>Dziewczyna narkotykiem
>Narkotyki dziewczyną

Wybierz mniej szkodliwe
Predzej martwy niz slaby
  • 594 / 34 / 0
Większość tutaj lubi mixy :gun:
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 7 / 1
29 stycznia 2018trotyl20 pisze:
>Dziewczyna narkotykiem
>Narkotyki dziewczyną

Wybierz mniej szkodliwe
Dziewczyna z narkotykami to dopiero :-D
Władza mara Cię po jajach mówiąc, że ma taką pracę... :nuts:
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.