Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1893 / 182 / 0
A w moim odczuciu dragi mogą być ciekawym dopełnieniem związku, zakładając że druga osoba gustuje w tych substancjach podobnego rodzaju, dysponuje porównywalną wiedzą i doświadczeniem. Rzecz jasna musi mieć podobny poziom samokontroli czy tam level wjebania.
Trzeba mieć jakieś źródło utrzymania, najlepiej gdyby obie osoby pracowały, wtedy jest za co ćpać a obowiązki wymuszają wspólne planowanie co/jak/ile/gdzie, używanie dragów z umiarem, jako pewną formę celebracji życia, rekreacji.
Idealnie moim zdaniem nadają się do tego celu trzy rodzaje substancji: stymulanty, empatogeny, psychodeliki.
  • 702 / 58 / 0
17 stycznia 2018Dersu Uzala pisze:
Idealnie moim zdaniem nadają się do tego celu trzy rodzaje substancji: stymulanty, empatogeny, psychodeliki.
do tego inhibitory PDE5 :*)
  • 5233 / 931 / 0
Zakriah, jak mozna sie zwiazac z kims kogo sie nie szanuje ??

Nawet nie wiesz ilu mezczyzn wchodzi w związki żeby 2 miesiace poruchac a potem nara .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 163 / 5 / 0
pamiętam jak z dziewczyną zapaliłem pierwsze cygaro, bardzo mnie namawiała jak rzuciłem ten pomysł, potem dałem jej napar z gałki, ja nic nie czułem a ona powiedziałą że jak wróciłą do domu to siostra do niej powiedziałą ze siedziałą i patrzyła tylko w punkt, czyli pewnie ją trochęzmuliło :P
  • 594 / 34 / 0
17 stycznia 2018ledzeppelin2 pisze:
Zakriah, jak mozna sie zwiazac z kims kogo sie nie szanuje ??

Nawet nie wiesz ilu mezczyzn wchodzi w związki żeby 2 miesiace poruchac a potem nara .
Wiem, ale w moim odczuciu to żałosne.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 863 / 123 / 5
17 stycznia 2018ledzeppelin2 pisze:
Jak widzisz - każdy ma odmienne zdanie co do Kobiet.

Jedne potrzebują miłości, jedne ruchania, znow kolejne tego i tego. Bliskości , szacunku, uczucia , że są bezpieczne. Że mogą czuć się kochane , szanowane..
To naprawdę proste.

Wg. mnie , Kobietę powinno się szanować. To piękna istota , koi nerwy ( czasem wkurwia niesamowicie )... i w ogóle. ...
Tak między nami, lekomanami. Ostatnio poznałem przezajebista dziewczynę - chłopak ją wcześniej napierdalał. No kurwa jak tak można ? Niestety i stety nie wyjawiła gdzie ta kurwa mieszka - poćwiartowałbym gościa.
Niech gnój zdechnie w męczarniach - tego mu życze
[ external image ]
  • 542 / 37 / 0
A wg mnie mniejsza częśc kobie zasługuje na szacunek.
Chociaż z drugiej strony druga płeć - to też duza część to jebane huje.
pierdolić to.
  • 567 / 53 / 0
>Dziewczyna narkotykiem
>Narkotyki dziewczyną

Wybierz mniej szkodliwe
Predzej martwy niz slaby
  • 594 / 34 / 0
Większość tutaj lubi mixy :gun:
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 7 / 1
29 stycznia 2018trotyl20 pisze:
>Dziewczyna narkotykiem
>Narkotyki dziewczyną

Wybierz mniej szkodliwe
Dziewczyna z narkotykami to dopiero :-D
Władza mara Cię po jajach mówiąc, że ma taką pracę... :nuts:
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.