Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 748 / 2 / 0
Raz wrzucałem kodę jakieś 2 godziny po metkacie i działała.
opętany przez ogień, zimę i lasy
... i nie tylko
  • 2466 / 15 / 0
Ale chyba lepiej jak jest więcej morfiny niż mniej. Inhibitor to inhibitor, jeden słabszy drugi mocniejszy.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 983 / 16 / 0
Jestem pod wpływem i teraz pewności nie mam, czy to przez tolerancję, metylofenidat (przy nim dopaminowe specyfiki kiepsko działają) czy rozłożenie dawek na trzy jakiejś rewolucji nie poczułem.
(fabrycznie zapakowane mam przy sobie tylko strzykawki 5ml, resztę do filtrowania (żeby zmniejszyć ilość śmieci i dla wygody - zawsze wiem gdzie są) partyzancko przed użyciem płuczę wodą i alkoholem, bo noszę go ze sobą, a w domu sterylizuję H202 przed i po użyciem.
Wolę te słoiki od łyżki, no i od kieliszków/szklanek itp. jeżeli nie jestem u siebie jak dzisiaj np. bo "zabezpieczam" słoik mikrofalując go z odrobiną spirytusu w środku - można nosić ze sobą, przy otwarciu zatyczka wylatuje z hukiem, czuć alkohol - naczynie IMO sterylne.
Jeszcze dopytam o to w "Iniekcjach".

Nie poczułem za dużo ciepła, nie poczułem euforii (pomijając ostatni strał gdzie dociągnąłem wrzątku do strzykawki i to zapodałem w kilka sekund, wejście było), ale mimo tego (przyznaję, że metkat był chujowy - pędzony na occie, ekstrakcja wodna z Acataru, łaźnia "lodowa", bo soli nie było...) to przyznam, że miks ma potencjał.

Nie przebiło mi się przez źrenice (wczoraj zżarłem 600mg z thio, jeszcze trzymało jak wrzucałem 450 z antka.) ale całkiem miło - śnięty nie jestem, serce nie oberwało ponad miarę.

W domu wypędzę sobie kota z Cirrusa, jak jest przykazane, może też ampułka morfiny się nawinie.
W ten czas ostateczną opinię moją na ten temat wydam.
  • 204 / 2 / 0
Ludzie. Pomoc mi potrzebna. Jeśli waliłem 720mg pseudoefedryny i porobiło mnie o tak sobie. To ile powinienem zrobić sobie metkata jeśli chcę go chlusnąć p.o.? Z takiej samej ilości czy on sam w sobie jest mocniejszy od p-e?
Przymierzam się do pierwszego takiego mixu z kodą, choć dowalić chcę do tego jeszcze z grama tramadolu i nieco klona. Ma to sens?

Odpiszcie w miare szybko bo zaraz lece do apteki
Weź niebieską pigułkę, a historia się skończy, obudzisz się i uwierzysz we wszystko, w co zechcesz. Weź czerwoną pigułkę, a pokażę ci, dokąd prowadzi królicza nora.
  • 1521 / 73 / 0
Zrób z paczki, najlepiej z acataru.
tekst powyżej =/= prawda
  • 655 / 3 / 0
ROBAK13 pisze:
Jeśli waliłem 720mg pseudoefedryny i porobiło mnie o tak sobie.(...) Z takiej samej ilości czy on sam w sobie jest mocniejszy od p-e?
To są dwie całkiem różne substancje. Według mnie łączy je chyba tylko to, że obydwa są stymulantami. Metylokatynon jest pochodną pseudoefedryny (lub efedryny). O ile nie mam pewności czy sama pseudoefedryna przenika w znacznym stopniu barierę krew-mózg, tak jego pochodna wywiera spory wpływ na OUN.
ROBAK13 pisze:
Przymierzam się do pierwszego takiego mixu z kodą, choć dowalić chcę do tego jeszcze z grama tramadolu i nieco klona. Ma to sens?
Przypomniał mi się po tym poście, fragment textu piosenki, którą lubiłem jako małolat :-) :
Każde marzenie ma inne działanie, więc nie wszystko kurwa naraz bo na pewno coś się stanie
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
  • 2466 / 15 / 0
Ten kawałek n.a.s można by do całego działu podpiąć.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 124 / 1 / 0
bralem kota razem z kodeina. Co prawda p.o. (najpierw koda po 15 min metkat) ale dzialanie speedballowe bylo odczuwalne, momentami fazy sie ladnie ze soba wymijaly:p no niesamowite uczucie. Sama koda tak dobrze nie robi jak z kotkiem;)
  • 33 / / 0
metkat brany razem z kodeiną ma tę zaletę, że nie pozostawia po sobie zjazdu.

kodeina wchodzi u mnie około 20 minut, więc przygotowuję kota, wrzucam go do lodówki, ekstahuje kodę z antka, ewentualnie dorzucam do tego jedną neoazarinę, piję i dokańczam robienie metkatynonu. wytrenowałam to do tego stopnia, że w momencie zakładania stazy zwykle zaczynam czuć efekty kody, do tego wjazd metkata i można odpływać.

nie powiedziałabym, że fazy się na siebie nakładają, bardziej skłaniam się w kierunku stwierdzenia, że one 'przebijają' przez siebie, to znaczy czasami czuję działanie metkata, czasami kody, raczej nigdy obydwu naraz.

tak czy siak miks ten jest bardzo dobry i zdecydowanie do polecam.

zastanawia mnie czy np. przy dużej ilości kodeiny (pokroju 600mg, gdzie tolerkę mam na 300mg) euforia z metkatynonu będzie w ogóle wyczuwalna? nie mówię oczywiście o wjeździe, tylko o tej potem.
Uwaga! Użytkownik undimensional jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1033 / 7 / 0
Tak. Im więcej opio, tym lepiej. Dopaminowa powódź.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...